Μικτη Λαρισας

Κλιμάκια Μικτών σε Γόννους και Καλοχώρι

Από την Τεχνική Επιτροπή ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται τα κλιμάκια για τις Μικτές ομάδες Κ-14 & Κ-15. Τα επόμενα κλιμάκια (μετά από αυτό της Ελασσόνας) θα πραγματοποιηθούν στους Γόννους και στο Καλοχώρι, όσον αφορά την αξιολόγηση των ποδοσφαιριστών για την προεπιλογή των Μικτών ομάδων κ-15 και κ-14 της ΕΠΣΝ Λάρισας.

Τη Δευτέρα 28.09.20 ο προπονητής των Μικτών ομάδων κ. Τσέτσιλας καλεί τους γεννηθέντες 2006-2007 των σωματείων της Α’ DE-TOX κατηγορίας και της Β’ κατηγορίας (εκτός των περιοχών Ελασσόνας και Φαρσάλων) να παρευρίσκονται στο γήπεδο στις 16.00.

Ενώ την Τετάρτη 30.09.20 θα πραγματοποιηθεί το επόμενο κλιμάκιο, όπου θα λάβει χώρα στο Καλοχώρι .  Καλούνται στις 16.00 να παρευρίσκονται οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι  το 2006-2007 των σωματείων της Α1′ κατηγορίας και οι ακαδημίες (Super League2, Γ’ εθνική και τοπικές) εκτός αυτών της Ελασσόνας και των Φαρσάλων.

Πριν την έναρξη της προπόνησης θα ακολουθηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο όπως ορίζεται από τη ΓΓΑ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να προσέλθουν με μάσκα και στην είσοδο της εγκατάστασης θα καταγραφούν με θερμομέτρηση. Επιπλέον πρέπει να προσκομίσουν υποχρεωτικά την ατομική τους κάρτα υγείας και να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρακαλούνται οι προπονητές των σωματείων ή οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές να επικοινωνήσουν με τον κ. Τσέτσιλα στο 6932 618917

Τελευταια ΝΕΑ

To Top