Κύπελλο

Κληρώσεις…γιορτή για την ΕΠΣΝ Λάρισας

Πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη στο Village Garden οι κληρώσεις της ΕΠΣΝ Λάρισας για το πρωτάθλημα και το κύπελλο για την ποδοσφαιρική χρονιά 2023-2024.
Η εκδήλωση αποτέλεσε μια γιορτή για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, δίνοντας μια νότα χαράς στους ανθρώπους του ποδοσφαίρου που βάλλονται αυτό τον καιρό.
Στις κληρώσεις όπως έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια η ΕΠΣΝ Λάρισας καλεί παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της μεγάλης ΑΕΛ και ανθρώπους του ποδοσφαίρου.

Την κλήρωση της Α’ DE-TOX πραγματοποίησε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας DE-TOX, κύριος Μεσσής Α. ο οποίος για 7η συνεχόμενη χρονιά στηρίζει την προσπάθεια της ΕΠΣΝΛ.

Τις κληρώσεις του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας πραγματοποίησαν οι κ.κ. Βουτυρίτσας Θ. και Μιχαήλ Χ. παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, οι οποίοι προσφέρουν στο τοπικό ποδόσφαιρο από διαφορετικό πόστο ο καθένας. Στην εκδήλωση είχε κληθεί και ο κ. Κολομητρούσης, ο οποίος λόγω κάποιου προβλήματος υγείας δεν μπόρεσε να παρευρεθεί.

Η ΕΠΣΝ Λάρισας δία του Προέδρου της κ. Μπουχλαριώτη Δ. και του Αναπληρωτή Προέδρου κ. Γκουτζαμάνη Ι. ευχαρίστησε τους 3 άνδρες προσφέροντας τους από μια τιμητική πλακέτα.

Όσον αφορά το πρόγραμμα, η (νέα) Επιτροπή Πρωταθλήματος ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ότι το πρωτάθλημα της Α’ DE-TOX θα ξεκινήσει στις 07 Οκτωβρίου 2023, ενώ η Β’ κατηγορία εκτός απροόπτου στις 21 Οκτωβρίου 2023.
Τέλος, το κύπελλο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις ο πρώτος γύρος, με τις μισές ομάδες να αγωνίζονται στις 07.10.23 και οι υπόλοιπες στις 14.10.23

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top