Μικτη Λαρισας

Κλιμάκια Μικτών – Ανανέωση Τσέτσιλα

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου ΔΣ αποφασίσθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τον κ. Τσέτσιλα ως πρώτο προπονητή των μικτών ομάδων της Ένωσης.

Ευχή όλων είναι να διεξαχθούν κανονικά τα πρωταθλήματα προεπιλογής εθνικών ομάδων που σταμάτησαν απότομα και άδοξα λόγω covid πριν δυο χρόνια.

Η Τεχνική Επιτροπή στη σύσκεψη που πραγματοποίησε υπό την παρουσία του προπονητή αποφάσισε να ξεκινήσει κανονικά τα κλιμάκια στις περιοχές του Νόμου για την επάνδρωση των νέων μικτών ομάδων.

Λόγω της μη ύπαρξης προκήρυξης ακόμη από την ΕΠΟ, τα κλιμάκια θα διεξαχθούν σύμφωνα με τις περσινές διατάξεις για να κάνει τις πρώτες του αξιολογήσεις ο προπονητής της ομάδας,
αρχής γενομένης από την Ελασσόνα.
Την Κυριακή στις 15.00 καλούνται οι ποδοσφαιριστές γεννημένοι το 2008 και 2009 των ομάδων του Δήμου Ελασσόνας να παρευρεθούν στο δημοτικό στάδιο Ελασσόνας, ενώ αυτοί που είναι γεννημένοι το 2007 στις 16.30.
Απαραίτητη προϋπόθεση για τους ποδοσφαιριστές είναι να προσέλθουν με αθλητική περιβολή και να έχουν μαζί τους και το διαγνωστικό self test του σχολείου, σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top