Κυπελλο

Κυπελλούχος ο ΑΠΟΛΛΩΝ Λάρισας! – Μεγάλος νικητής το ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ του Νομού μας!!!

Μέσα σε κλίμα που θα το ζήλευαν διοργανωτές και φίλαθλοι επαγγελματικών ποδοσφαιρικών συναντήσεων, πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο γήπεδο AEL F.C.ARENA, ο τελικός αγώνας Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, μεταξύ των ομάδων του ΑΧΙΛΛΕΑ Φαρσάλων και του ΑΠΟΛΛΩΝA    Λάρισας, με νικήτρια και Κυπελλούχο Λάρισας τη δεύτερη ομάδα και σκορ 2-1.

 

Όμως, μεγάλος νικητής από την ανεπανάληπτη χθεσινή ποδοσφαιρική συνάντηση, βγήκε το Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του Νομού μας και το γεγονός αυτό επιβεβαίωσε η παρουσία στο AEL F.C. ARENA, των 3000 και πλέον φιλάθλων από όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Νομού, οι οποίοι με την παρουσία τους αυτή έδειξαν την αγάπη τους προς το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και την ανοδική προοπτική του στις προτιμήσεις της φίλαθλης κοινής γνώμης.

41

Στη χθεσινή συνάντηση, οι δύο αντίπαλες ομάδες έδειξαν περίτρανα ότι αποτελούν τις αναμφισβήτητα κορυφαίες ομάδες του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου και η ανάδειξη του τελικού νικητή, δεν ήταν καθαρά θέμα ανωτερότητας, αλλά συγκυριών και τύχης, που συμβαίνουν πάντα σε έναν αμφίρροπο αγώνα.

312

Στους νικητές, ηττημένους και διαιτητές, μετά τη λήξη του αγώνα και μέσα σε γενικό χειροκρότημα, απένειμαν Κύπελλα και μετάλλια, οι διοικητικοί της Ένωσης, κ.κ. Βασίλης Μητροδήμος, Γιάννης Ιωαννίδης και Δημήτρης Μπουχλαριώτης.

 

Από χθες, ο 45ος τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ανήκει στη ιστορία, σαν μια λαμπρή ποδοσφαιρική Γιορτή, που είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις της Χώρας.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top