Κυπελλο

Κυπελλούχος ο Π.Ο.Ε.

Κυπελλούχος αναδείχθηκε ο ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ απέναντι στον ΑΟ Μαυροβούνιου σήμερα το απόγευμα στο ΑΛΚΑΖΑΡ, με σκορ 4-0! Μια αναμέτρηση η οποία παρόλο που διεξήχθη κάτω από άσχημες καιρικές συνθήκες είχε πολύ καλό ρυθμό. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες  αλληλοεξουδετερωθηκαν  στις προσπάθειες επίτευξης κάποιου τέρματος, ως αποτέλεσμα με το σφύριγμα της λήξης του 1ου ημιχρόνου να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα. Στην επανάληψη ο ΠΟΕ ευτύχησε  να σκοράρει πολύ γρήγορα με τον αρχηγό του, αναγκάζοντας τους τυπικά φιλοξενούμενους να ανοιχθούν για την ισοφάριση. Ο ΠΟΕ μπόρεσε να αξιοποιήσει τα κενά που βρήκε στην αντίπαλη άμυνα και να σκοράρει  στο τελευταίο 20λεπτο αλλά 3 γκολ.

Τα γκολ του τελικού:
47′ 1-0 Καραγκούνης
70′ 2-0 Μουλτσιάς
83′ 3-0 Ιγγλέζος
90’+2′ 4-0 Τσάτσος

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Νίκος Φώλλας): Γούπος, Κακάμης (79′ Μπούσιας), Νταμπώσης,
Λαγός, Περτζιόνι, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (68′ Μπέλλος), Αθ.Κυρίτσης
(84′ Καραμούλας), Μουλτσιάς, Καραγκούνης (79′ Κωνσταντινίδης), Ιγγλέζος
(84′ Τσάτσος).

ΑΟ ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ (Δημήτρης Κουκουλιαύκας): Μπρέλλας, Δ.Μπάγκας,
Κακαζούκης, Β.Μπαντζέλας, Κ.Μπάγκας (84′ Κολιοφούτης), Λιλολάρι,
Ακριβόπουλος (71′ Φακίτσας), Ν.Μπαντζέλας (56′ λ.τρ. Σκαφιδάς), Σπανός,
Μπέτσης (84′ Στατήρης), Πράπας (84′ Θάνος).

Διαιτητές της αναμέτρησης  ήταν οι κ.κ. Ντελέζος Ι., Νάκας Χ., Μπουρονίκος Μ., Μίχος Δ., Παπαγεωργιου Μ. και ο Βασιλός Α. ενώ Παρατηρητής Διαιτησίας διετέλεσε ο. Τσακνάκης Πέτρος. Παρατηρητές Αγώνων ορίσθηκαν οι κ.κ. Γκανούρης Α. και Πατσιούρας Κ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι παραπάνω (διαιτητές και παρατηρητές) δώρισαν την αμοιβή τους στο Ταμείο Αρωγής της ΕΠΣΝΛ.

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες οι 3 θύρες του ΑΛΚΑΖΑΡ κατά κλείστηκαν από κόσμο, οποίος ήρθε να παρακολουθήσει τις προσπαθείς των δυο ομάδων.

Τα παιδιά που συνόδευαν τους διαιτητές φορούσαν μπλουζάκια που γράφανε ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ και ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ, θέλοντας να περάσουν το δικό τους μήνυμα ειδικά για το χώρο του (ερασιτεχνικού) ποδοσφαίρου.

Πριν την έναρξη του αγώνα τιμήθηκε η οικογένεια του αείμνηστου Γιώργο Ριζοπουλο, για την προσφορά του στο σωματείο του ΑΟ Μαυροβουνίου.

Με το πέρας του αγώνα βραβεύτηκε ο Διαιτητής της ΕΠΣΝ Λάρισας Βασιλός Αθανάσιος για τη προσφορά του στην Λαρισινή διαιτησία.

MVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΟΕ Μουλτσιάς Χαρίλαος.

Σε μια πρωτότυπη κίνηση των ομάδων και της ΕΠΣΝΛ, μετά τις βραβεύσεις και τις απονομές, οι αποστολές των ομάδων βγήκαν μαζί  φωτογραφία προβάλλοντας το ευ αγωνίζεσθαι.

 

Η ΕΠΣΝΛ και ο Πρόεδρος προσωπικά θέλουν να ευχαριστήσουν την ΠΑΕ ΑΕΛ και τον μεγαλομέτοχο κ. Νταβέλη για την παραχώρηση του Matrix του γηπέδου, προσδίδοντας μια διαφορετική «πινελιά» στον τελικό.

Επιπλέον η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΕΑΚΛ για την παραχώρηση του σταδίου ΑΛΚΑΖΑΡ αλλά και τους φροντιστές αυτού για την άψογη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top