Νεα

Λίστα εισόδου για τους αγώνες της ΑΕΛ

Στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΝ Λάρισας ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Νταβέλης Αχ. ανέφερε ότι δίνεται η δυνατότητα σε κάθε σωματείο να καταθέσει επίσημη λίστα με 15 άτομα τα οποία θα έχουν δωρεάν είσοδο στο AEL FC ARENA για τους εντός έδρας αγώνες της ΑΕΛ.
Η ΕΠΣΝ Λάρισας, θέλοντας να να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΑΕΛ για αυτή την προσφορά της αλλά και για να δώσει τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερους φιλάθλους να παρευρεθούν στο κρισιμότατο παιχνίδι της ομάδας της πόλης μας με τον Λεβαδειακό, όρισε τους αγώνες του πρωταθλήματος της ανώτατης κατηγορίας Α’ DE-TOX στις 25 Φεβρουαρίου 2024 στις 11.30. Για τον αγώνα αυτόν καλούνται όσα σωματεία επιθυμούν, να καταθέσουν την 15μελή λίστα τους (είτε μέσω e-mail [email protected] είτε στα γραφεία της ΠΑΕ επί της οδού Σκαρλάτσου Σούτσου  αρ. 3) μέχρι την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, για να μπορέσει να υπάρξει καλύτερος συντονισμός και οργάνωση για την εξυπηρέτηση όλων των φιλάθλων.
Κατόπιν επικοινωνίας που είχε η ΠΑΕ ΑΕΛ με την ΕΠΣΝΛ παρακαλούμε να τηρηθεί η παραπάνω καταληκτική ημερομηνία και η κάθε λίστα να φέρει τη σφραγίδα του σωματείου, την υπογραφή και το τηλέφωνο επικοινωνίας του προέδρου καθώς και τα ονοματεπώνυμα και τα ΑΜΚΑ των ενδιαφερόμενων.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top