Υποδομές

Μέχρι 23 Σεπτεμβρίου 2016 οι δηλώσεις συμμετοχής στα Υποδομών

 

 

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της κλήρωσης των αγώνων του πρωταθλήματος της β΄ κατηγορίας στα γραφεία της Ένωσης σήμερα το απόγευμα, ακολούθησε η προγραμματισμένη συνάντηση – συζήτηση των εκπροσώπων σωματείων και Ακαδημιών ποδοσφαίρου του Νομού, με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, σχετική με τη διοργάνωση και διεξαγωγή των φετινών πρωταθλημάτων Υποδομών της ΕΠΣΛ.

 

Στη συνάντηση αυτή ακούστηκαν γνώμες και προτάσεις των εκπροσώπων των σωματείων καθώς και οι προθέσεις της Επιτροπής Πρωταθλημάτων, σχετικές με την αρτιότερη οργάνωση των «ευαίσθητων» αυτών πρωταθλημάτων.

 

Τελικά κρατήθηκαν οι προτάσεις όλων των παραγόντων προς επεξεργασία για τη δυνατή εφαρμογή τους και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση νέας συνάντησης , τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων Υποδομών.

 

Η έναρξη αυτή θα γίνει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 και τα πρωταθλήματα θα διεξάγονται εναλλάξ, Προπαιδικό – Εφηβικό το ένα Σάββατο, Παιδικό το επόμενο.

 

Τέλος ορίστηκε η Παρασκευή  23 Σεπτεμβρίου 2016, σαν η τελική ημερομηνία των δηλώσεων συμμετοχών στα πρωταθλήματα Υποδομών

Τελευταια ΝΕΑ

To Top