Κυπελλο

Μεθαύριο Πέμπτη η κλήρωση των αγώνων του Κυπέλλου

 

 

Με απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης, ορίστηκε η κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, να γίνει την ερχόμενη Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2015, στις 2.30 μετά το μεσημέρι, στα γραφεία της Ένωσης, όπου καλούνται να παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των ενδιαφερόμενων ομάδων.

 

Στην κληρωτίδα της Πέμπτης θα μπουν 8 ομάδες, που έχουν προκριθεί στην προημιτελική φάση από τους 4 ομίλους της προηγούμενης φάσης. Οι ομάδες αυτές είναι:

 

ΚΛΗΡΩΤΙΔΑ

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Α.Ο. ΝΑΡΘΑΚΙΟΥ

Α.Ο. ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟΥ

ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ

ΛΑΡΙΣΑ 2012

ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ

Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

ΔΑΜΑΣΙΑΚΟΣ

Οι παραπάνω ομάδες θα πάρουν με κλήρωση από ένα αριθμό, από το 1 έως το 8.

 

Θα δημιουργηθούν 4 ζευγάρια και θα παίξουν ως εξής:

 

1 – 2 (9)

3 – 4 (10)

5 – 6 (11)

7 – 8 (12)

 

Στην ημιτελική φάση ο νικητής του αγώνα (9) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα (10) και ο νικητής του αγώνα (11) θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα (12). Οι νικητές των 2 αυτών αγώνων θα παίξουν στο μεγάλο τελικό

 

Στα 4 ζευγάρια της προημιτελικής φάσης γηπεδούχες θα είναι οι ομάδες 1, 3, 5 και 7. Οι αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν, σύμφωνα με την προκήρυξη του Κυπέλλου σε ουδέτερα γήπεδα.

 

Οι ημερομηνίες διεξαγωγής όλων των παραπάνω αγώνων θα ανακοινωθούν από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

 

Αλλαγές σε αγώνες του

Σαββατοκύριακου

 

Από τη Γραμματεία της Ένωσης έγιναν οι παρακάτω αλλαγές σε αγώνες του Σαββατοκύριακου, για τεχνικούς λόγους και μετά από απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου:

 

  • Ο αγώνας β΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Θύελλα Μεγ. Ελευθεροχωρίου – Όλυμπος Καρυάς, θα γίνει την Κυριακή 27/11, αντί του Σαββάτου 26/11.
  • Ο αγώνας γ΄ κατηγορίας Α.Σ. Βορειοηπειρωτών «Πύρρος» – Αετός Αετολόφου, θα γίνει την Κυριακή 27/11, αντί του Σαββάτου 26/11.
  • Ο αγώνας γ΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Διογένης Λάρισας – Α.Ε. Μάνδρας θα γίνει το Σάββατο 26/11, αντί της Κυριακής 27/11.
  • Ο αγώνας της α΄ κατηγορίας μεταξύ των ομάδων Π.Ο. Ελασσόνας – Αχιλλέας Φαρσάλων, θα γίνει το Σάββατο 26/11, αντί της Κυριακής 27/11. Την ίδια ημέρα (Κυριακή) έχει οριστεί από την ΕΠΟ αγώνας για το γυναικείο πρωτάθλημα.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top