Νεα

Μια επιβεβλημένη απάντηση

Μια δυσάρεστη έκπληξη μας επιφύλαξε σήμερα το απόγευμα η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας, με την ανακοίνωση που εξέδωσε και δημοσιοποίησε, σχετική με τον αυριανό αγώνα του τελικού Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, που θα γίνει την 15.15΄ στο γήπεδο AEL F.C. ARENA.
Παρασυρμένοι από τον συνδικαλιστικό τους οίστρο, με τον οποίο προσπαθούν – κατά την άποψή μας δικαιολογημένα – να αντιμετωπίσουν τη χρησιμοποίησή τους στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, υπέπεσαν στο ατόπημα να καταφερθούν κατά της Ένωσής μας, που με ένα εμπιστευτικό της έγγραφο ζήτησε τη διακριτική παρουσία αστυνομικής δύναμης στον αυριανό τελικό αγώνα του Κυπέλλου.
Θα έπρεπε να γνωρίζει ο συντάκτης της «επιπόλαιας» ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών πριν ξιφουλκήσει τόσο απρόκλητα κατά της Διοργανώτριας του τοπικού Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, την προσφορά της προς τη νεολαία του Νομού και τη διαδρομή της στα 55 χρόνια της λειτουργίας της, που αποτελούσε και αποτελεί όαση καταφυγής της συντριπτικής πλειοψηφίας των κατοίκων του Νομού μας, για υγιή ενασχόληση και απομάκρυνση από τις επικίνδυνες ατραπούς όλων των εποχών.
Θα έπρεπε επίσης να γνωρίζει ο συντάκτης της ανακοίνωσης, ότι στην ΕΠΣΛ απευθύνονται τα μέλη της κάθε χρόνο όταν ζητούν διαιτητές να διευθύνουν τους αγώνες τους με αντιπάλους ομάδες άλλων Αστυνομικών Διευθύνσεων, ή τους αγώνες της ομάδας τους που συμμετέχουν στο πρωταθλήματα εργαζομένων και πάντοτε έβρισκαν και βρίσκουν θετική ανταπόκριση.
Τέλος, ο «επιπόλαιος» συντάκτης της ανακοίνωσης της Ένωσης Αστυνομικών θα έπρεπε να γνωρίζει ότι το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του Νομού, για δεκάδες χρόνια τώρα αυτοπροστατεύεται και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Το ίδιο μπορεί να κάνει και στον αυριανό αγώνα, που σίγουρα είναι μια πραγματική γιορτή του ποδοσφαίρου και σαν τέτοια θα διεξαχθεί.
Δεν περιμένουμε αύριο κιόλας οι επικεφαλής της Ε.Α.Λ. να ανακαλέσουν την «επιπόλαια» επιστολή τους, που είμαστε σίγουροι ότι δεν υιοθετείται από τη συντριπτική πλειοψηφία των μελών της, αλλά πιστεύουμε ότι θα αντιληφθούν το μέγεθος της επιπολαιότητάς τους, αρκεί αυτή να μη σταθεί η αιτία να «δυναμιτιστεί» ο αυριανός αγώνας. Τότε το «κακό» θα έχει γίνει και οι συντάκτες της επιστολής θα είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Λ.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top