Μικτη Λαρισας

Νίκες για τις μικτές της ΕΠΣΝΛ στο Μακρυχώρι

Με δυο νίκες στα ισάριθμα που παιχνίδια της προχώρησε η ΕΠΣΝΛ απέναντι στην ΕΠΣ Θεσσαλίας. Οι ομάδες των κ.κ. Τσέτσιλα και Φώλλα πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι τους, στο γήπεδο του Μακρυχωρίου.

Τους αγώνες παρακολούθησαν από κοντά οι δυο Πρόεδροι των Ενώσεων  κ.κ. Μπουχλαριωτης και Καλογηρος, Διοικητικοί Σύμβουλοι των Ενώσεων, ο Δήμαρχος Τεμπων κ. Μανώλης μαζί με αντιδημάρχους, παράγοντες ομάδων, προπονητές και πλήθος κόσμου.

Στην πρώτη αναμέτρηση η ομάδα της Κ-14 επικράτησε     4-0, με τον Μπόλη να σκοράρει δύο τέρματα και από ένα οι Μπελιμέζησ και Σαγρής. Έτσι η ομάδα της κ-14 εφτασε τους 4 βαθμούς στον βαθμολογικό πίνακα. Στην άλλη αναμέτρηση του Ομίλου η ΕΠΣ Τρικάλων «έφυγε» με το διπλό απέναντι στην Καρδίτσα, με σκορ 1-3.

 

Η βαθμολογία Κ-14 (2η αγωνιστική):

  1. ΕΠΣ Λάρισας 5-1 4
  2. ΕΠΣ Τρικάλων 4-2 4
  3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 4-5 3
  4. ΕΠΣΛ Καρδίτσας 2-7 0

Επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 31/1)

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Θεσσαλίας

Στον δεύτερο κατά σειρά αγώνα η Κ-16 έδειξε για ακόμα μια φορά τη δυναμική της διπλασιάζοντας τις νίκες της με σκορ 5-1 αυτή τη φορά. Σκόρερ για την ομάδα της Λαρισας ήταν με 2 γκολ ο Τσακνάκης και από ένα γκολ οι Αλμπάνης, Ζτούπης και Νικολακούλης.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου τα Τρίκαλα έφυγαν με το ροζ φύλλο αγώνος από την Καρδίτσα με σκορ 3-2.

Η βαθμολογία (2η αγωνιστική):

  1. ΕΠΣ Λάρισας 6-1 6
  2. ΕΠΣ Τρικάλων 3-3 3
  3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 4-7 3
  4. ΕΠΣ Καρδίτσας 4-6 0

Επόμενη αγωνιστική (Τετάρτη 31/1)

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Θεσσαλίας

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top