Μικτη Λαρισας

Ξαναρχίζουν οι προπονήσεις των Μικτών, με ορίζοντα τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά

ΓΙΩΡΓΟΣ-ΚΑΜΑΚΑΣ-2-490x326Μετά από τη σύσκεψη που είχαν στα γραφεία της Ένωσης οι 2 Ενωσιακοί προπονητές των Μικτών μας ομάδων (Νέων – Παίδων), κ.κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ. Γιάννη Βλάγκα και μέλη της εν λόγω Επιτροπής, αποφασίστηκε όπως την τρέχουσα εβδομάδα αρχίσουν οι προπονήσεις αλλά και δοκιμές των παικτών ομάδων του Νομού, για να επιλεγούν αυτοί που θα στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες, για την ποδοσφαιρική χρονιά 2016 – 2017.

Η Τεχνική Επιτροπή καθώς και οι 2 Ενωσιακοι προπονητές της ΕΠΣΛ είναι στην διάθεση των Ομάδων-Ακαδημιών καθώς των προπονητών τους για τυχόν ερωτήματα- διευκρινίσεις σχετικά με τη διαμόρφωση των ΝΕΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ και το πρόγραμμα προπόνησης.

ΟΙ ΗΛΙΚΙΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΕΩΝ: γεννηθέντες 2001 και 2002

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ: : γεννηθέντες 2003 (σε 2 γκρουπ Α & Β)

ΚΕΡΑΜΑΡΗΣΟι προπονήσεις θα συνεχίσουν να γίνονται Δευτέρες και Τετάρτες.

ΔΕΥΤΕΡΑ: Νέοι γεννηθέντες το 2001 και Παίδες γεννηθέντες το 2003 (Α΄ γκρουπ)

ΤΕΤΑΡΤΗ: Νέοι γεννηθέντες το 2002 και Παίδες γεννηθέντες το 2003 (Β΄ γκρουπ)

Τα ονόματα των παικτών που θα κληθούν από τους δύο Ενωσιακούς προπονητές να συμμετάσχουν στις προπονήσεις και δοκιμές, (η πρώτη συγκέντρωση-προπόνηση είναι προγραμματισμένη για Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016), θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς και τα γήπεδα που θα πραγματοποιηθούν.

Με βάση την προκήρυξη της Ε.Π.Ο για τους ΠΑΙΔΕΣ & ΝΕΟΥΣ, περιόδου 2015-2016, τα επίσημα παιχνίδια της Α΄ φάσης τελείωσαν στις 23 Δεκεμβρίου 2015.

Το πρωτάθλημα Παίδων ολοκληρώθηκε υποχρεωτικά στην Α΄ φάση.

Στο πρωτάθλημα Νέων θα υπάρξει Β΄ & Γ΄ φάση με Περιφερειακές ομάδες. Σε αυτή την περιφερειακή ομάδα (18αδα) θα συμμετέχουν 4-6 παίκτες της Μικτής Ομάδας Νέων Ν. Λάρισας, καθώς και ο προπονητής της Γιώργος Καμακας.

Οι 2 Ενωσιακοί προπονητές των Μικτών μας ομάδων και η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣΛ ευχαριστούν τους ποδοσφαιριστές γεννηθέντες το 2000 (όλους όσους συμμετείχαν σε προπονήσεις-δοκιμές και αγώνες) για την προσπάθεια και τη συνεργασία τους. Με την πεποίθηση ότι συνέβαλαν στην ποδοσφαιρική τους βελτίωση, μέσω της πολύχρονης συμμετοχής τους στις αντίστοιχες ομάδες της ΕΠΣΛ εύχονται στον καθένα ξεχωριστά καλή ποδοσφαιρική συνέχεια.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top