Μικτη Λαρισας

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών

Με προπόνηση προεπιλογής που έγινε στο Καλοχώρι ξεκίνησε η σχετική διαδικασία για την στελέχωση των Μικτών ομάδων του Νομού Λάρισας, οι οποίες θα λάβουν μέρος στις διοργανώσεις της νέας περιόδου και στις κατηγορίες Κ-14 και Κ-12, μετά την αλλαγή που αποφάσισε στα αντίστοιχα πρωταθλήματα η ΕΠΟ.

Η επόμενη συγκέντρωση είναι την Παρασκευή   11 Οκτωβρίου 2019 στο Καλοχώρι για τα παιδιά των ομάδων της Α1’ κατηγορίας και της Β´ κατηγορίας (εκτός αυτών της Ελασσόνας και των Φαρσάλων).

Τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2008-2009 (κ-12) πρέπει να βρίσκονται στο γήπεδο στις 15.00 ενώ αυτά του 2006-2007 (κ-14) στις 16.30. Υπενθυμίζεται στους ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να προσέλθουν στο γήπεδο με αθλητική περιβολή ενώ θα πρέπει να προσκομίσουν και την ατομική κάρτα υγεία τους για να λάβουν μέρος στην προπόνηση.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΦΩΛΛΑΣ

Την προπονητική ευθύνη των δύο ομάδων έχει πλέον αποκλειστικά ο Δημήτρης Τσέτσιλας, καθώς ο μέχρι τώρα υπεύθυνος της ομάδας Κ-14 Νίκος Φώλλας αποχώρησε λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Με την ευκαιρία αυτή, το Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και η Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣΝ.Λάρισας τον ευχαριστούν για την μέχρι τώρα προσφορά του, ενώ – παράλληλα – του απευθύνουν ευχές για κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό αλλά και προσωπικό επίπεδο.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top