Εκδηλωσεις

Ξεκίνησε η παροχή βοήθειας της ΕΠΟ στους πλημμυροπαθείς της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Παραδόθηκαν από την ΕΠΟ την Παρασκευή το απόγευμα 64 παλέτες εμφιαλωμένων νερών 1,5 λίτρου και είδη ρουχισμού στη Λάρισα και στα Φάρσαλα σε συνεργασία με την ΕΠΣΝ Λάρισας.

Λίγες μέρες μετά από την απόφαση της ΕΕ της ΕΠΟ για στήριξη των πλημμυροπαθών περιοχών, αυτή υλοποιήθηκε με τα φορτηγά να καταφθάνουν στις 2 πόλεις το απόγευμα.
Στην πόλη της Λάρισας κατά τη διάρκεια της παράδοσης των νερών το παρών έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αλεξούλης Ι. και Διαμάντος Κ. και το μέλος της Ε.Δ./ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουμαρσόπουλος Α.

Στην πόλη των Φαρσάλων παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Εσκίογλου Μ. και ο Αντιδήμαρχος Φαρσάλων και μέλος του ΔΣ της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπασαγιάννης Χ.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης μαζί με την υπεύθυνη της ΕΠΟ κ. Γκούρα Μαρία επιτηρούσαν καθ’ όλη τη διάρκεια την παράδοση και συντόνιζαν τη διαδικασία.

Ο κ. Αλεξούλης στις δηλώσεις του ανέφερε:
” Η ΕΠΟ και η ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ βοηθάνε με αυτή την ενέργεια τους και μας δίνουν τη χαρά και τη δύναμη να συνεχίσουμε. Ο κόσμος υποφέρει και στόχος μας είναι να μπορέσουμε πρώτα να τον βοηθήσουμε να επιστρέψει στην κανονική του ζωή. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς που δίνουνε τη βοήθεια τους, και να ξέρετε ότι, αυτό περνάει στον κόσμο.
Από την πλευρά της η κ. Γκούρα δήλωσε:
” Η κίνηση αυτή ήταν για την ΕΠΟ το ελάχιστο που θα μπορούσε να κάνει, να ανταποκριθεί άμεσα στις ανάγκες του κόσμου σε αυτές τις δύσκολες στιγμές στη Θεσσαλία. Ξεκινάμε το οδοιπορικό μας από τη Λάρισα και τα Φάρσαλα και θα πάμε Τρίκαλα, Καρδίτσα και Βόλο ώστε να παραδώσουμε φορτηγά με νερά προς τους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Θα είμαστε δίπλα στο τοπικό και ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όποτε μας χρειαστεί. “

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας και μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΟ κ. Μπουχλαριώτης σημείωσε:

” Η ΕΠΟ σε συνεργασία με την ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι στο δράμα που ταλανίζει τους συνανθρώπους μας μετά την καταστροφική πλημμύρα που έπληξε το νομό μας.
Το ποδόσφαιρο, ως το πιο λαοφιλές άθλημα, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας και οι άνθρωποί του θα είναι πάντα εκεί να στηρίζουν τέτοιες προσπάθειες.

Ως ΕΠΣΝ Λάρισας έχουμε αποδείξει ουκ ολίγες φορές το φιλανθρωπικό μας πρόσωπο στηρίζοντας τόσο μεμονωμένους ποδοσφαιριστές, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και απλούς συμπολίτες μας είτε έχουν είτε δεν έχουν σχέση με το χώρο μας. Ζητάμε από όλο τον κόσμο να συσπειρωθεί σε αυτή την προσπάθεια, ο καθένας από το δικό του μετερίζι, για να δείξουμε ότι στα δύσκολα δεν υπάρχει κι δεν χωράει κανένας διαχωρισμός.

Εμείς ως ΕΠΣΝΛ επιφυλασσόμεθα ότι μεμονωμένα αλλά και  σε συνεργασία με την Ομοσπονδία θα συνεχίσουμε τρόπους στήριξης των σωματείων μας που υπέστησαν ζημιές από την κακοκαιρία.

Ευχαριστούμε πολύ την ΕΠΟ για τα άμεσα αντανακλαστικά της, με την παροχή των εμφιαλωμένων  νερών. ”

Τέλος ο Δήμαρχος Φαρσάλων κ. Εσκίογλου επισήμανε:

” Θέλω να ευχαριστήσω την ΕΠΟ και τους συνεργάτες της – την ΕΠΣΝΛ- που ήρθανε στα Φάρσαλα να μας βοηθήσουνε σε μια δύσκολη στιγμή, προσφέροντάς μας νερό και ρούχα για τους πολίτες μας.”

Τελευταια ΝΕΑ

To Top