Μικτη Λαρισας

Ξεκινάει η προσπάθεια των ΜΙΚΤΩΝ με τη στήριξη της εταιρείας ….ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ!!!!

Η Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την εταιρεία “πλακάκια Κοντογιάννη” για την περίοδο 2021-2022. Οι μικτές ομάδες της Ένωσης ξεκινούν σήμερα τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα Ιωάννινα και αρωγός στην προσπάθειά τους αυτή θα είναι η εταιρεία
“πλακάκια Κοντογιάννη” ως μέγας ΧΟΡΗΓΟΣ.

Η κα. Κοντογιάννη αποφάσισε να στηρίξει την προσπάθεια της ΕΠΣΝΛ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων υποστηρίζοντας με αυτό το τρόπο τις ομάδες που αποτελούν την “εικόνα” της ΕΠΣΝΛ σε όλη την Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΝ Λάρισας αντιλαμβανόμενοι τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι επιχειρήσεις τη σήμερον ημέρα, θέλουν να ευχαριστήσουν θερμά την εταιρεία Κοντογιάννη και προσωπικά την ίδια την κα. Κοντογιάννη για την επένδυση αυτή και επιφυλάσσονται ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα πραγματοποιηθεί και η επίσημη παρουσίαση της εμφάνισης και του ιματισμού της ομάδας.

Η εταιρεία Κοντογιάννη, με έδρα τη Λάρισα, εμπορεύεται πλακάκια και είδη υγιεινής κορυφαίας ποιότητας και υψηλής αισθητικής, σε πραγματικά ανταγωνιστικές τιμές.

 

Η δραστηριότητα της επιχείρησης ξεκίνησε το 1973 από το Δημήτριο Κοντογιάννη. Σήμερα, αριθμεί 40 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των πλακιδίων και ειδών υγιεινής και πολλούς ευχαριστημένους πελάτες. Χάρη στην υψηλή επιστημονική της κατάρτιση, η αρχιτέκτονας Χριστίνα Μαρία Κοντογιάννη φροντίζει να σας παρέχει καινοτόμες ιδέες και πρακτικές λύσεις για τη λειτουργικότητα του χώρου σας.

 

Η εταιρεία Κοντογιάννη προσφέρει προϊόντα που θα δημιουργήσουν ιδανικές συνθήκες κατοίκησης σύμφωνα με τις νέες τάσεις στον κλάδο της αρχιτεκτονικής, παρέχοντας υπηρεσίες που σχετίζονται με τη μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή του μικροπεριβάλλοντος των εσωτερικών και των εξωτερικών χώρων, ιδιόκτητων και επαγγελματικών κτιρίων.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top