Μικτη Λαρισας

Ξεκινούν οι προπονήσεις προεπιλογής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣΛ

Μετά από τη σημερινή σύσκεψη που είχαν στα γραφεία της Ένωσης οι 2 Ενωσιακοί προπονητές των Μικτών μας ομάδων (Νέων – Παίδων), κ.κ. Γιώργος Καμάκας και Γιώργος Κεραμάρης με τον πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ. Γιάννη Βλάγκα και μέλη της εν λόγω Επιτροπής, αποφασίστηκε όπως την τρέχουσα εβδομάδα αρχίσουν οι δοκιμές των παικτών ομάδων του Νομού, για να επιλεγούν αυτοί που θα στελεχώσουν τις Μικτές ομάδες, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, οι οποίες θα συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα Προεπιλογής παικτών Εθνικών ομάδων της ΕΠΟ, Νέων και Παίδων.

Ηλικιακά οι παίκτες που στελεχώσουν τις Μικτές, σύμφωνα με την προκήρυξη της ΕΠΟ, θα πρέπει να είναι οι γεννηθέντες τις χρονιές 2000 και 2001 για τις Μικτές Νέων και οι γεννηθέντες τις χρονιές 2002 και 2003 για τις Μικτές Παίδων.

Οι προπονητές των Μικτών ομάδων αποφάσισαν όπως οι προπονήσεις παικτών για την ομάδα των Νέων να ξεκινήσουν σε 2 γκρουπ. Στο 1ο θα συμμετάσχουν οι παίκτες που ανήκουν στη δύναμη ομάδων β΄ και γ΄ κατηγοριών, καθώς και αυτοί των Ακαδημιών του Νομού και στο 2ο οι παίκτες που ανήκουν στις ομάδες Γ΄ Εθνικής, Α΄ και Α1 κατηγοριών του Νομού μας.

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ

Οι παίκτες που καλούνται να συμμετάσχουν στην προπόνηση του 1ο γκρούπ Νέων (β΄ και γ΄ κατηγοριών και των Ακαδημιών του Νομού), που θα γίνει μεθαύριο Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015, στις 6 το απόγευμα, στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης», είναι οι παρακάτω αναφερόμενοι:

Μπάκος, Φουρκιώτης, Χατζηκρανιώτης (Ακαδημία Τυρνάβου), Πλατσάς, Μπουροτζήκας, Μαλάκος, Κίτσιος, Ζαχαράκης (Τοξότης), Ζιάκας, Γερακίνης, Τόπης, Τσατσαράς, Πινακάς, Κορώνας (Ατρόμητοι/Θύελλα), Παπαπολυμέρου, Κωφός, Κουσιάς, Χαλάτσης (Νίκη Μιχαήλ), Λαχανάς, Βαρσάμης, Πετράκης (Χαραυγή), Κατσής, Καρκατζιάς, Κολοκυθόπουλος, Χατζηκαμαγιάννης (Προμηθέας), Ντιντής, Κόκκοβας, Κακάμης, Λιάκος, Πατέτσιος, Μπομπότης, Τάνος (Ακαδημία Πλίτση), Κοντογιώργος, Τσουμάνης (Ιπποκράτης), Μαρουσούλης, Έξαρχος (Πελασγιώτιδα).

ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ

Την επόμενη ημέρα, Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015, στις 6 το απόγευμα, πάλι στο γήπεδο «Κουκουλίτσιος – Μουσιάρης), θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση των παικτών που καλούνται να δοκιμαστούν και να στελεχώσουν τη Μικτή Παίδων της ΕΠΣΛ και είναι οι παρακάτω αναφερόμενοι:

Βλαχάκης, Ζήγης, Θωμάς, Σταματόπουλος (Ολύμπικ), Πάνου, Αγόρου (Ακαδημία Φαλανιακού),Βουλτσίδης, Χύτας, Τάτσης, Μελανός (Τοξότης), Ντόκος, Τσουμάνης, Μπουζάκης, Λόζιος (Ατρόμητοι/Θύελλα), Καφανέλης (Ανθούπολη), Τσαρούχας, Αρσενίδης, Δραγατσίκης (Νίκη Μιχαήλ), Κίτσας, Σπανούλης, Συμεωνίδης, Χριπάτσιος (Προμηθέας), Χλωρός, Κυρίδκας (Αστραπή Ν. Πολιτείας),Πίσπας, Μακρής, Ασέπης, Σταυροθεόδωπος (Ακαδημία Πλίτση), Μπουμπουλής Ακ. Μακρυχωρίου), Σουμπάσης (Ακ. Αμπελοκήπων), Τζουρτζουκλής, Σουλιώτης, Νυχτερίδας, Γκαραβέλης (Πελασγιώτιδα), Κολοβός, Παπασταθόπουλος (Ακ. ΑΕΛ).

• Για κάποια διευκρίνιση ή έκτακτο κώλυμα συμμετοχής στην προπόνηση, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει έγκαιρα να ενημερώνουν τους προπονητές της ΕΠΣΛ, στα τηλέφωνα: Γιώργος Καμάκας 6937 393085, 6989 894320 (what’s up), Γιώργος Κεραμάρης 6972 286318.
• Όλοι οι παίκτες προσερχόμενοι στις προπονήσεις θα πρέπει να έχουν μαζί τους ποδοσφαιρικά παπούτσια και καλαμίδες.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top