Εκδηλωσεις

Ολοκληρώθηκε το UEFA D στη Λάρισα

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο βράδυ η σχολή προπονητών UEFA D που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα, υπό την αιγίδα της ΕΠΟ.
Στη σχολή – η οποία είχε θεωρητικό και πρακτικό σκέλος – έλαβαν μέρος 38 από τα 40 άτομα που είχαν επιλεχθεί. Τα μαθήματα αφορούσαν κατά κύριο λόγο οργανωτικά και διαχειριστικά θέματα για τις αναπτυξιακές ηλικίες των grassroots, ασφάλεια και κανόνες, σύσταση αθλητικών σωματείων αλλά και τρόπους επίλυσης κρίσεων, συμπεριφορών γονέων, bulling και ότι άλλο μπορεί να προκύψει σε μια αθλητική ακαδημία και διοργάνωση.

Η ΕΠΣΝ Λάρισας θέλει να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τους εκπαιδευτές της Σχολής κ.κ. Σίσκο, Υφαντίδη και Βασσαλο για τη διεξαγωγή του σεμιναρίου όπως και τον κ. Βουτυρίτσα για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων. Τέλος, η ΕΠΣΝΛ θέλει να ευχαριστήσει και τις ακαδημίες Κ-10 των ΑΕΛ, Απόλλωνα Λάρισας, Πρότυπη Ακαδημία Λάρισας Olympic και Ατρόμητοι Θύελλα που πήραν μέρος στο πρακτικό κομμάτι της Σχολής.

Η σχολή είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα αφού οι οι συμμετέχοντες δεν ήταν αποκλειστικά προπονητές αλλά και διοικητικοί, ποδοσφαιριστές, απλοί γονείς και άνθρωποι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή για να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους πάνω στο οργανωτικό κομμάτι του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Στο σεμινάριο παρευρέθηκε και ο Αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Γκουτζαμάνης Ι. ο οποίος αφού καλωσόρισε τους εκπαιδευτές και τους συμμετέχοντες, υποσχέθηκε πως η Ένωση θα κάνει ότι μπορεί να συνεχίσει να φέρνει νέες δράσεις της ΕΠΟ στη Λάρισα, όπως αυτή των Hello Football Friends, Football for Mental Health και Play.Enjoy.Learn που έχει πραγματοποιήσει τα τελευταία 2 χρόνια.


Τελευταια ΝΕΑ

To Top