Νεα

Παιδική γιορτή χαράς στον Σ.Δ.Π.Λάρισας

 

 

Πλημμύρισε από παιδικές φωνές χαράς και ενθουσιασμού, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, η αίθουσα του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Λάρισας, στον 4ο όροφο της οδού Πανός.

4a0e24d062f7949d71c6f46d8d91a7ad_xl

Η Διοίκηση του Συνδέσμου, με πολλές πρωτοτυπίες, ευχάριστες εκπλήξεις, γλυκά και πλούσια δώρα, διοργάνωσε για τα παιδιά των διαιτητών μια ιδιαίτερα γιορταστική εκδήλωση, στην οποία έδωσαν παρόν, ακόμη και ο αυθεντικός… Αη Βασίλης συνοδευόμενος από έναν τεράστιο… ξυλοπόδαρο, που όχι μόνο βοήθησε στη διανομή των πλούσιων δώρων, αλλά και φωτογραφήθηκε μ΄ όλα τα πιτσιρίκια που απορούσαν και θαύμαζαν το… μπόϊ του!

 

Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Στέλιος Νίτσας και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου, είχαν φροντίσει με περίσσιο μεράκι, την όλη διοργάνωση της γιορτής και απέσπασαν τα δικαιολογημένα συγχαρητήρια από τους γονείς – διαιτητές που συνόδευαν τα παιδιά τους.

 
thumbnail_dsc_0145Την αξέχαστη εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόςεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ κ. Σταύρος Πουλαράκης, οποίος απηύθυνε προς τους παρευρισκόμενους ευχές για Υγεία, Προκοπή και Επιτυχίες, στη νέα χρονιά που σε λίγες μέρες ξεκινάει.

thumbnail_dsc_0168

Ευχές απηύθυνε και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Στέλιος Νίτσας, που εγγυήθηκε πως η ζωντάνια, η συνεχής αποδοτική λειτουργικότητα και η χρήσιμη προσφορά των Λαρισαίων Διαιτητών, θα συνεχιστεί με περισσότερο μεράκι και το 2017.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top