Διαιτητες

Παρουσίαση νέων στολών διαιτησίας Ε.Δ./ΕΠΣΝΛ

Η Διοίκηση της ΕΠΣΝΛ σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαιτησίας παρουσίασαν τη Δευτέρα 18.12.2023 τις νέες στολές των διαιτητών της ΕΠΣΝ Λάρισας. Οι διαιτητές πλέον θα αγωνίζονται με την επίσημη εμφάνιση της Macron, εταιρεία που χρησιμοποιούν και οι διαιτητές σε όλους τους ευρωπαϊκούς αγώνες. Στη συνεργασία αυτή, σημαντική συμβολή είχε και η εταιρεία DE-TOX η οποία για ακόμα μία φορά στάθηκε αρωγός στην Ένωση.

Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτης Δ., ο αναπληρωτής Πρόεδρος κ. Γκουτζαμάνης Ι., ο Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Στεργιούλας Α., ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Κουτσογιάννης Κ., σύσσωμη η Επιτροπή Διαιτησίας και περισσότεροι από 6Ο διαιτητές. Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση ο εκπρόσωπος της MACRON κ. Θεοφανίδης Ι. αλλά και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας DE-TOX κ. Μεσσής Α.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι εξέφρασαν την ανυπομονησία τους να αγωνισθούν με τις νέες στολές, γεγονός που σηματοδοτεί μια νέα αρχή και συμβάλλει στην ομοιομορφία των διαιτητών, αναβαθμίζοντας το επίπεδο της τοπικής διαιτησίας.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης ανέφερε ότι η διαιτησία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του ποδοσφαίρου, ισότιμο με τα άλλα μέρη (ποδοσφαιριστές, προπονητές, παράγοντες, παρατηρητές) και η ΕΠΣΝΛ θα είναι δίπλα στους εν ενεργεία διαιτητές για ότι χρειάζονται.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top