Δελτια Τυπου

Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. της ΕΠΣΛ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ, σε αίθουσα του ξενοδοχείου «Διόνυσος», η προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης Ποδοσφαιρικώνimage8139 Σωματείων Νομού Λάρισας, με τη συμμετοχή, δυστυχώς για άλλη μια φορά, περιορισμένου αριθμού εκπροσώπων των σωματείων του Νομού (εκπροσωπήθηκαν περίπου 30 σωματεία).

image8140

Με την έναρξη των εργασιών της Συνέλευσης, ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ζήσης Γρηγορίου, πλαισιωμένος από μέλη του Δ.Σ., καλωσόρισε τους εκπροσώπους των σωματείων, ευχόμενος καλή χρονιά και με υγεία για όλους, εξήγησε τους λόγους που επέβαλαν την αναβολή του θέματος για την τροποποίηση – εναρμόνιση του Καταστατικού και έκανε ένα σύντομο απολογισμού του διοικητικού έργου του Συμβουλίου, αναφερόμενος στις δράσεις του Δ.Σ. το 2015, προς όφελος και ενίσχυση του Ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζει η Ένωση, σε συνάρτηση πάντα με την οικονομική κρίση που πλήττει τη Χώρα.

 

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ κ. Μάνθος Αγγελούλης διάβασε της Έκθεση της Επιτροπής του για τη διαχείριση των οικονομικών της Ένωσης κατά το 2015, αναφέροντας ότι ο πραγματοποιηθείς έλεγχος στο λογιστήριο της ΕΠΣΛ, απέδειξε τον σωστό και εύρυθμο λογιστικά τρόπο λειτουργίας του.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ και της Γ.Σ. κ. Ζήσης Γρηγορίου, συνεπικουρούμενος από τον Ταμία του Δ.Σ. κ. Νίκο Δημερά, έκαναν μια σύντομη ανάλυση του οικονομικού απολογισμού (έσοδα – έξοδα) της Ένωσης για το 2015, που είχε δοθεί αναλυτικά σε όλους τους παρευρισκόμενους και απάντησε σε ερωτήσεις αυτών.

 

Οι παρόντες εκπρόσωποι των τοπικών σωματείων ενέκριναν ΟΜΟΦΩΝΑ τους, διοικητικό και οικονομικό, απολογισμούς.

 

Η Γενική Συνέλευση συνεχίστηκε με την αναφορά εκπροσώπων σωματείων, σε διάφορα θέματα σχετικά με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σε προβλήματα που αντιμετωπίζει.

 

Τη Γενική Συνέλευση έκλεισε η εκπρόσωπος του Δ.Σ. του Συλλόγου SAVE Μ.ΟΡ.Α.Σ. (Μαζί Οραματιζόμαστε Αφύπνιση Συνείδησης) κ. Λιάνα Χαμαλίδου, η οποία αναφέρθηκε στους σκοπούς και στόχους του νεοϊδρυθέντος Συλλόγου, προκειμένου να πεισθεί η κοινωνία μας για τη μεγάλη αναγκαιότητα της εθελοντικής προσφοράς και οι οποίοι είναι:

ATT_1454005869422_image8142

  1. Η παροχή κοινωνικής φροντίδας, βοήθειας και στήριξης σε παιδιά/ εφήβους καις τις οικογένειές τους, ανεξάρτητα από εθνικότητα ή θρησκεία, που νοσούν ή νοσηλεύονται πάσχοντα από λευχαιμία.
  2. Η δημιουργία ομάδων ψυχοκοινωνικής υποστήριξης νοσούντων και νοσηλευομένων παιδιών/ εφήβων/ ατόμων και των οικογενειών τους.
  3. Η ενημέρωση του κοινού και των εθελοντών, σε θέματα που έχουν σχέση με την λευχαιμία καθώς και τους τρόπους και μεθόδους αντιμετώπισης της νόσου, την εξέλιξη των ιατρικών μεθόδων αντιμετώπισης της μέσω επιστημονικών εκδηλώσεων, όπως ομιλίες, ημερίδες, συνέδρια, βιωματικά Σεμινάρια, και οποιαδήποτε άλλα πρόσφορα μέσα.
  4. Οι δωρεές εξοπλισμού και υλικοτεχνικών μέσων στα νοσοκομεία όλης της χώρας, όπου νοσηλεύονται παιδιά με το ως άνω νόσημα.
  5. Η οικονομική στήριξη των νοσηλευομένων παιδιών και των οικογενειών τους κυρίως σε σχέση με τις ανάγκες και δαπάνες νοσηλείας τους .
  6. Η ενημέρωση και πληροφόρηση των οικογενειών των νοσηλευομένων παιδιών σχετικά με τη νόσο αλλά και με τα δικαιώματα τα οποία έλκουν εξαιτίας της ασθένειας / νοσηλείας τους.
  7. Η καλλιέργεια σχέσεων του Σωματείου και των μελών του, με παρεμφερείς Συλλόγους / Σωματεία και μέλη τους, του εσωτερικού ή του εξωτερικού και η μεταξύ τους συνεργασία.
  8. Η σύσφιγξη των σχέσεων, φιλικών και κοινωνικών, των μελών του Σωματείου και η ανάπτυξη της αλληλεγγύης και συνεργασίας μεταξύ τους, με σκοπό την πραγμάτωση των σκοπών και επιδιώξεων του Σωματείου.

Η ομιλία της κ. Χαμαλίδου, εκτός από πλήρως κατατοπιστική και συγκινητική, προκάλεσε το έντονο ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων εκπροσώπων Σωματείων, πολλοί εκ των οποίων δήλωσαν τη συμπαράσταση και άμεση κινητοποίηση των σωματείων τους υπέρ των στόχων του κοινωφελούς συλλόγου.

 

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γ.Σ., ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης, έκοψαν την πρωτοχρονιάτική πίτα για τα παρευρισκόμενα σωματεία και «τυχερά» αναδείχτηκαν ο Φαλανιακός και η Δήμητρα Γιάννουλης.

IMG_1879

Τελευταια ΝΕΑ

To Top