Μικτη Λαρισας

Πραγματοποιήθηκε η Κοπή Πίτας των Μικτών

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου η κοπή πίτας των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας στο εστιατόριο “Μαλλιώρας”.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν σύσσωμες οι ομάδες της Κ-14 και Κ-16 μαζί με τους Προπονητές τους κ. Τσέτσιλα και κ. Φώλλα, ενώ και από την Τεχνική Επιτροπή το παρόν δώσανε τα μέλη οι κ.κ. Γκρίμπας, Τσακίρης, Κωστόπουλος και Μπανταβής.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης , ο  Αντιπρόεδρος κ. Γρηγοριάδης αλλά και ο Πρόεδρος των Τμημάτων Υποδομής κ. Καρκατσέλας.
Επιπλέον, στη γιορτή ήταν και ο Παρατηρητής Διαιτησίας κ. Κουρδής, το μέλος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων κ. Μίχος, ο υπάλληλος της Ένωσης αρμόδιος για τα θέματα των Μικτών κ. Σταυρίδης και ο υπεύθυνος από το κέντρο Αποκατάστασης Animus κ. Κορομπίλιας.
Τέλος, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι δημοσιογράφοι κ.κ. Αγραφιώτης, Γκατζούλης και Γκουτρουμάνης

Σε ένα πολύ όμορφο κλίμα κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα και το φλουρί βρήκαν οι Μίλτος Λάτσος (Δήμητρα Γιάννουλης για την Κ-14) και Τάσος Ριζόπουλος (Ηρακλής Λάρισας για την Κ-16). Η βραδιά περιελάμβανε εκλεκτό φαγητό για όλους.

   

Τελευταια ΝΕΑ

To Top