Κυπελλο

Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση εκπροσώπων σωματείων στην ΕΠΣΛ

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΣΛ κ. Ζήση Γρηγορίου και των μελών της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ.κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη και Χρήστου Σκάρλου, με τους εκπροσώπους σωματείων Α΄, Α1 και Β΄ κατηγοριών του Νομού μας. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν και τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης κ.κ. Γιάννης Βλάγκας, Βασίλης Μητροδήμος, Σταύρος Πουλαράκης και Λευτέρης Γρηγοριάδης.

Στην εν λόγω συνάντηση παραβρέθηκαν οι εκπρόσωποι των σωματείων: Αστραπή Ν. Πολιτείας, Αχιλλέας Φαρσάλων, Ηρακλής Χάλκης, Αετός Μακρυχωρίου, Σμόλικας Φαλάνης, Δόξα Βλαχογιαννίου, Ηρακλής Λάρισας, Δάφνη Γλαύκης, Δήμητρα Γιάννουλης, Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, Δαμασιακός, Αβέρωφ, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Αετός Αμυγδαλέας (Α΄ κατηγορίας), Παναγροτικός, Προοδευτική Ανάβρας, Π.Ο. Ελασσόνας, Δήμος Πλατυκάμπου, Δόξα Ραχούλας, Κίσσαβος Συκουρίου, Δολιχιακός, Ολυμπιακός Χειμαδίου, Α.Ο. Βουναίνων, Όλυμπος Γόννων, Α.Ο. Ελευθερών (Α1 Κατηγορίας), Ατρόμητος Βαμβακούς, Πελασγιώτιδα, Απόλλων Βρυσιών, Κιλελέρ, Καλαρρύτες (Β΄ κατηγορίας).

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ κ. Ζήσης Γρηγορίου ενημέρωσε τους παρόντες για την πρόθεση του Δ.Σ. της Ένωσης για τον τρόπο διεξαγωγής των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, που δεν είναι άλλη από τη μείωση των ομάδων σε 16 στην Α΄ κατηγορία, για την περίοδο 2016 – 2017 και την καθιέρωση των αγώνων play off & play out στην κατηγορία αυτή.

Το ίδιο διαβεβαίωσε ότι προτίθεται να γίνει και στην Α1 κατηγορία με τις ομάδες να γίνονται και εκεί 16 την αγωνιστική περίοδο 2017 – 2018, ενώ το πρωτάθλημα της β΄ κατηγορίας θα συνεχίσει με 42 ομάδες χωρισμένες σε 3 ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια.

Ο κ. Γρηγορίου εξήγησε τους λόγους που επιβάλλουν στις αλλαγές αυτές, προκειμένου όλα τα πρωταθλήματα να γίνουν πιο ανταγωνιστικά και ενδιαφέροντα, ενώ άκουσε και τις διάφορες απόψεις των εκπροσώπων των σωματείων που ζήτησαν και πήραν το λόγο.

Τελικά, χωρίς καμιά αντίρρηση, συμφωνήθηκε να εφαρμοστεί το πλάνο του Δ.Σ., το οποίο και θα αποφασίσει, μαζί με την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου, για όλα τα διαδικαστικά που θα αναφερθούν στην καινούργια προκήρυξη των πρωταθλημάτων και θα υλοποιούν την πρόθεση του Διοικητικού Συμβουλίου.

image009-01

Τελευταια ΝΕΑ

To Top