Δελτια Τυπου

Πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου για τον τελικό Κυπέλλου

 

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη και καθιερωμένη πλέον συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το μεθαυριανό τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Πέμπτη το απόγευμα (15.15΄) στο Εθνικό Στάδιο Λάρισας (Αλκαζάρ), με αντίπαλες τις ομάδες «Αχιλλέας» Φαρσάλων και «Δωτιέας» Αγιάς.

 

Στη συνέντευξη, την οποία κάλυψαν δημοσιογραφικά εκπρόσωποι των περισσότερων Μέσων Ενημέρωσης του Νομού, εκτός των εκπροσώπων των 2 φιναλίστ σωματείων του τελικού, παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Ζήσης Γρηγορίου, ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Νίκος Δημεράς, ο πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας κ. Σταύρος Πουλαράκης και ο Διοικητικός κ. Λευτέρης Γρηγοριάδης.

 

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ άνοιξε τη συνέντευξη, ευχαριστώντας κατ΄ αρχή τους εκπροσώπους των ΜΜΕ για την παρουσία τους και ευχόμενος όπως ο μεθαυριανός αγώνας αποδειχθεί μια αληθινή Γιορτή του Λαρισινού Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Ευχές απηύθυνε και προς τους εκπροσώπους των 2 ομάδων, για να είναι η τελική έκβαση του αγώνα, όπως αυτοί επιθυμούν.

 

Στο ίδιο σχεδόν μοτίβο αναπτύχθηκαν και οι απόψεις των άλλων που έλαβαν το λόγο, όπως των κ.κ. Δημερά, Πουλαράκη (εκπροσώπων της Ένωσης), Χρήστου Τσαπραΐλη, Τάκη Παραφέστα, Κώστα Νεμπεγλέρα (για λογαριασμό του «Αχιλλέα» Φαρσάλων και Γρηγόρη Γουργιώτη, Δημήτρη Μπουκουβάλα και Βασίλη Ντακούλα (για λογαριασμό του «Δωτιέα» Αγιάς.

 

Η συνέντευξη Τύπου έληξε με τις φιλικές χειραψίες μεταξύ διοικητικών, προπονητών και ποδοσφαιριστών των 2 φιναλίστ ομάδων και με επαναλαμβανόμενη την ευχή να «είναι ο τελικός μια μεγάλη Γιορτή του Ερασιτεχνικού Λαρισινού Ποδοσφαίρου και να νικήσει η καλύτερη ή η τυχερότερη ομάδα».

Τελευταια ΝΕΑ

To Top