Εκδηλωσεις

Πραγματοποιήθηκε κλιμάκιο των Εθνικών ομάδων ΕΠΟ στη Λάρισα

Με πλήρη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 6 Μαΐου 2022, στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας κλιμάκιο των Εθνικών Ομάδων ΕΠΟ για το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα Εθνικών Ομάδων.

Οι προπονητές των μικτών ομάδων των 4 Ε.Π.Σ. (Λάρισας, Θεσσαλίας, Τρικάλων και Καρδίτσας) της Περιφέρειας Θεσσαλίας επιλέξαν τους ποδοσφαιριστές που θα λάβουν μέρος σε αυτή την μοναδική εμπειρία υπό τις οδηγίες των κ.κ. Θέου Αναστάσιου, Ομοσπονδιακού Προπονητή Εθνικών Ομάδων Νέων και Αλεξιάδη Αλέξανδρο, Ομοσπονδιακό Προπονητή Εθνικής Ομάδας Κ-17.

Παρόντες πέραν των δύο Ομοσπονδιακών Προπονητών και του Τεχνικού Διευθυντή Εθνικών Ομάδων, ήταν και οι Πρόεδροι των Ενώσεων Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δ., Θεσσαλίας κ. Καλόγηρος και Καρδίτσας κ. Σφήκας όπως και οι 4 προπονητές των Μικτών Ομάδων των ΕΠΣ από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Την προπόνηση παρακολούθησαν και πλήθος προπονητών της ΕΠΣ Λάρισας όπως και οι Σύμβουλοι κ.κ. Γρηγοριάδης, Τσακίρης και Γκρίμπας.

Με το πέρας των προπονήσεων ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας, παρέδωσε από ένα λάβαρο με το σήμα της Ένωσης στους Προπονητές και τον Τεχνικό Διευθυντή των Εθνικών Ομάδων.

Σύσσωμη η ΕΠΣΝ Λάρισας και ο Πρόεδρος αυτής νιώθουν υπερήφανοι για την επιλογή της πόλης της Λάρισας από την ΕΠΟ για τη διεξαγωγή αυτού του κλιμακίου και επιφυλάσσονται για μελλοντικές εξίσου σημαντικές πρωτοβουλίες για την ανάδειξη των τοπικών ταλέντων, αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά την πεποίθησή τους ότι τα τμήματα υποδομών αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top