Κυπελλο

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ένωσης η συνέντευξη Τύπου για τον Τελικό Κυπέλλου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης η προγραμματισμένη και καθιερωμένη πλέον συνέντευξη Τύπου για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΛ, που έχει οριστεί να διεξαχθεί μεθαύριο Πέμπτη, την 15.15΄, στο γήπεδο AEL F.C. ARENA.

Στο πάνελ της συνέντευξης που δόθηκε παρουσία εκπροσώπων των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης, γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου, παραβρέθηκαν τα 3 μέλη της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης κ.κ. Νίκος Δημεράς, Δημήτρης Μπουχλαριώτης και Χρήστος Σκάρλος, οι πρόεδροι των ομάδων του τελικού κ.κ. Χρήστος Μπασαγιάννης (Αχιλλέα) και Χρήστος Μπακούλας (Αμπελωνιακού), οι προπονητές των δύο ομάδων Μάκης Τριανταφυλλόπουλος και Τάκης Παραφέστας,οι ποδοσφαιριστές αρχηγοί των ομάδων Μπένος και Τζαρτζάνης και οι διαιτητές του μεθαυριανού αγώνα Χρήστος Μαστοροδήμος, Χρήστος Παπαδημητρίου και Χρήστος Αγγελούλης.

Παρόντες στη συνέντευξη ήταν και οι διοικητικοί της Ένωσης κ.κ. Σταύρος Πουλαράκης, Τέλης Γκούμας και Γιάννης Βλάγκας, ενώ παραβρέθηκαν και πρόεδρος και ταμίας του Συνδέσμου Διαιτητών Λάρισας κ.κ. Στέλιος Νίτσας και Σπύρος Τσιλίκης.

Στο ξεκίνημα της συνέντευξης, πρώτος το λόγο πήρε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Νίκος Δημεράς, που ανέφερε μερικά στατιστικά στοιχεία από τη φετινή διοργάνωση του Κυπέλλου, ευχαρίστησε ομάδες, προπονητές, ποδοσφαιριστές, διαιτητές και εκπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, που συνέβαλαν στη μέχρι σήμερα ομαλή και πετυχημένη διεξαγωγή των αγώνων Κυπέλλου και ολοκλήρωσε τη σύντομη ομιλία του με την ευχή ο μεθαυριανός τελικός να είναι πραγματικά μια γιορτή του τοπικού ποδοσφαίρου, αφού σ΄ αυτόν θα συμμετέχουν 2 από τις πιο ιστορικές ομάδες του Νομού μας.

Μετά τον Πρόεδρο της Επιτροπής τον λόγο πήραν κατά σειρά οι εκπρόσωποι των 2 ομάδων (πρόεδρος, προπονητής, αρχηγός – ποδοσφαιριστής) και όλοι τους αναφέρθηκαν στην σημαντικότητα του μεθαυριανού αγώνα, που για τις ομάδες τους, η κατάκτηση του Κυπέλλου αποτελεί στόχο χρονιάς, ευχήθηκαν και υποσχέθηκαν ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά, πιστεύοντας ότι η ομάδα τους θα είναι αυτή που θα πανηγυρίσει τη νίκη στο AEL F.C. ARENA.

Τελευταίος ομιλητής στη συνέντευξη ήταν ο διαιτητής του αγώνα Χρήστος Μαστοροδήμος, ο οποίος με έκδηλη στο πρόσωπό του τη συγκίνηση, ανέφερε ότι με τη διεύθυνση του μεθαυριανού αγώνα βάζει τέρμα στην ενεργό διαιτητική του καριέρα, μη παραλείποντας να ευχαριστήσει όλους όσους γνώρισε στη διάρκεια αυτής, οι οποίοι τον βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν ποικιλότροπα.

Η όλη εκδήλωση έκλεισε με την καθιερωμένη πλέον χειραψία φιλίας μεταξύ των προέδρων των δύο ομάδων κ.κ. Χρήστου Μπασαγιάννη και Χρήστου Μπακούλα

tk1

tk2

Τελευταια ΝΕΑ

To Top