Εκδηλωσεις

Πραγματοποιήθηκε το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ στο Μακρυχώρι

Μετά από τις συνεδριάσεις που πραγματοποίησε σε Φάρσαλα και Ελασσόνα, το Δ.Σ. της ΕΠΣΝ Λάρισας παρευρέθηκε στο Μακρυχώρι όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τα σωματεία του Δήμου Τεμπών.

Το «παρών» στο Δ.Σ. έδωσαν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Κυρίτση, τους αντιδημάρχους κ. Νίκο Μητσογιάννη, Θανάση Καραναστάση και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΠΕΠΤ κ. Χρήστο Κρικώνη. Από την πλευρά του Δ.Σ. της ΕΠΣΛ παρέστησαν ο πρόεδρος κ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης και τα μέλη κ. Λίταινας, Καρυώτης, Γκρίμπας, Κατσικάρης, Καρακάσης, Νταβαρούκας, Γρηγοριάδης, Γκουτζαμάνης, Αλατάς και Καρκατσέλας, ο πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Κώστας Κουτσογιάννης και ο Ενωσιακός τεχνικός κ. Δημήτρης Τσέτσιλας.

Από τα σωματεία της περιοχής το «παρών» έδωσαν εκπρόσωποι του Αετού Μακρυχωρίου, του Ολύμπου Γόννων, του Κισσάβου Συκουρίου, της Αναγέννησης Πυργετού, της Θύελλας Ελάτειας και του Κεραυνού Παραποτάμου.

Με το πέρας των συνομιλιών μεταξύ σωματείων, Διοίκησης ΕΠΣΝ Λάρισας και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ανακοινώθηκε, η ΓΣ της ΕΠΣΛ που θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου, στο περιθώριο της οποίας θα γίνει η κλήρωση της επόμενης φάσης του Κυπέλλου και η κοπή της πίτας, ενώ στις 22 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός.
Η βραδιά ολοκληρώθηκε με ανταλλαγή αναμνηστικών από τους κ. Μανώλη και Μπουχλαριώτη.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top