Κύπελλο

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Με στόχο την καλύτερη δυνατή οργάνωση του τελικού αγώνα του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν.Λάρισας πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης σύσκεψη που συγκάλεσε η διοργανώτρια, την οποία εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Δημήτρης Μπουχλαριώτης και ο β’ αντιπρόεδρος Λευτέρης Γρηγοριάδης.
Από πλευράς των φιναλίστ παρέστησαν εκπρόσωποί τους με επικεφαλής τους δύο προέδρους Άλκη Χατζηβασίλη (ΠΟ Ελασσόνας) και Θεόδωρο Τόκα (Δαμασιακού), ενώ το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Απόλλωνα Χρήστος Τερζούδης προκειμένου να διευκρινίσει θέματα που αφορούν το γήπεδο Φιλιππούπολης, έδρα του 48ου τελικού.
Κατόπιν κλήρωσης που διενεργήθηκε, την ιδιότητα του γηπεδούχου  θα έχει τυπικά ο ΠΟ Ελασσόνας, ενώ – επίσης κατόπιν κλήρωσης – οι φίλαθλοι του Δαμασιακού θα εισέλθουν από την Θύρα 1 και αυτοί του ΠΟΕ από την Θύρα 2.
Για την καλύτερη δυνατή προβολή του τελικού, θα εκτυπωθούν διαφημιστικές αφίσες και ενημερωτικά φυλλάδια, ενώ μέσω αυτών τα δύο σωματεία θα έχουν την δυνατότητα να προβάλλουν τους χορηγούς τους.Τα εισιτήρια του αγώνα θα τιμώνται 5 ευρώ, ενώ μετά την αφαίρεση των εξόδων κάθε φιναλίστ θα λάβει από 30% των εσόδων και η ΕΠΣΝΛ το 40%.
Πριν την έναρξη του τελικού θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των προσφάτως αποβιωσάντων Νίκου Χασιώτη (άλλοτε προέδρου του Δαμασιακού) και Νίκου Ιωαννίδη (επί σειρά ετών διαιτητή, τόσο στα τοπικά όσο και στα εθνικά πρωταθλήματα).
Σύμφωνα με ό,τι έχει καθιερωθεί, την προπαραμονή του τελικού (Τρίτη 14 Μαΐου 2019) θα δοθεί στα γραφεία της ΕΠΣΝΛ κοινή συνέντευξη Τύπου με την συμμετοχή των προέδρων, των προπονητών και των αρχηγών των δύο ομάδων.
* Η διοίκηση της ΕΠΣΝΛ επιθυμεί να ευχαριστήσει τον Ερασιτέχνη Απόλλωνα και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Χρήστο Τερζούδη για την παραχώρηση του γηπέδου Φιλιππούπολης και την άψογη συνεργασία του, για την διευθέτηση όλων των σχετικών ζητημάτων.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top