Κυπελλο

Προκρίθηκε στην β’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος ο Π.Ο.Ελασσόνας

Την πορεία του στο Κύπελλο Ελλάδος θα συνεχίσει ο κυπελλούχος του Νομού Λάρισας ΠΟ Ελασσόνας, ο οποίος στο πλαίσιο της πρώτης φάσης απέκλεισεστην διαδικασία των πέναλτυ με 4-2 το Σούλι Παραμυθιάς (κυπελλούχος Θεσπρωτίας).
Τόσο η κανονική διάρκεια του αγώνα όσο και η ημίωρη παράταση έληξαν χωρίς να σημειωθεί τέρμα, ενώ πρέπει να τονιστεί ότι από το 102′ οι Ελασσονίτες αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Καραγκούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Η διαδικασία των πέναλτυ:
Γεωργάκης       0-1
Λαγός               1-1
Μώκος        δοκάρι
Χάμος               2-1
Ντόκος              2-2
Πεπκολάϊ          3-2
Καραμποΐκης  άουτ
Αθανασούλης   4-2.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Τρικαλινός διαιτητής Στυλιανός Λεωνίδας (βοηθοί ο αδελφός του Κωνσταντίνος Λεωνίδας και ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος της ίδιας Ένωσης), ο οποίος – πέρα από την αποβολή – “κιτρίνισε” τους Πεπκολάϊ (24′) – Καραγκούνη (28′) – Σουγλή (38′) –  Μπαρλαγιάννη (76′) –
Ματούλα (91′) των γηπεδούχων και τους Αναστασιάδη (53′) – Γεωργάκη (74′)
– Παπαρούνα (97′) των φιλοξενουμένων.
ΠΟ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Ζήσης Ζιάγκας): Γούπος, Αθανασούλης, Νταμπώσης, Σουγλής, Λαγός, Ν.Μπαρλαγιάννης (101′ Γκαντούνας), Χάμος, Πεπκολάϊ, Ζηρδέλης (90′ Πετάνι), Ματούλας, Καραγκούνης.
ΣΟΥΛΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣ (Βαγγέλης Τζιάρας): Διασσινός, Μούτσιος, Τάτσης, Διαμάντης, Γεωργάκης, Μώκος, Παπαρούνας (97′ Καραμποΐκης), Κύργιος (78′ Τσούνης), Αναστασιάδης (85′ Παππάς), Ντόκος, Κωσταμένας (64′ Πλατιάς).

Τελευταια ΝΕΑ

To Top