Μικτη Λαρισας

Προπονήσεις για τις μικτές τη Δευτέρα 15.10.18

Από τους προπονητές των Μικτών ομάδων της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας, ανακοινώνονται οι επόμενες προπονήσεις των τμημάτων προεπιλογής για τα τμήματα των Παίδων και των Νέων.

1. Καλούνται από τον προπονητή της μικτής παίδων Φώλλα Νικόλαο οι ακόλουθοι παίκτες να παρευρεθούν τη Δευτέρα 15/10 στο γήπεδο Γιάννουλης στις 15.00 για προπόνηση.

Αντωνόπουλος,Μπόρος,Μπακαβέλλος,Πινακάς,Ασικόγλου,Νινίκας,Κυρμιτσής,Μπαγιώτας, Γούλας (ΑΕΛ), Αρσενίδης, Φώλιας, Αρσένης, Λάζος (ΝΙΚΗ ΜΙΧΑΗΛ), Γαρυφάλλου, Ζιώγας (ΑΠΟΛΛΩΝ),  Κωνσταντίνου (ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ), Μπαλαμώτης, Παπαγεωργίου (ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ), Φετάου (ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ), Γιανουλάς (ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ), Ιορδανίδης (ΛΑΡΙΣΑΙΚΟΣ), Χατζής, Χριστώνης, (ΠΕΛΑΣΓΙΩΤΙΔΑ), Λάτσος (ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΟΥΛΗΣ)

Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή(ρούχα προπόνησης) .Όποιος για οποιοδήποτε λόγο απουσιάσει να ενημερώσει τον προπονητή Φώλλα Νικόλαο στο τηλέφωνο 6976700968.

2. Καλούνται από τον προπονητή της μικτής νέων Τσέτσιλα Δημήτρη οι ακόλουθοι παίκτες να παρευρεθούν τη Δευτέρα 15/10 στο γήπεδο της Γιάννουλης στις 16:30 για προπόνηση.

Πατέτσιος (Λαρισαϊκος), Γκατζιούρας, Γκαλμπογκίνης ( Σμόλικας), Γκαραγκιόζης, Γκαντούνας (Π.Ο.Ε) , Καραγιάννης (Τσαριτσάνη), Αθανασιάς, Ζάρας, Ριζόπουλος (Ηρακλής Λάρισας), Μπάγκας, Θεοχάρης, Μπουλασίκης, Μπενεχούτσος (Ακαδ. Βουτυριτσας), Ζησούλης, Πράπας, Κατσίκας, Μιτάκος (Νεα Πολιτεία), Τουλκερίδης, Ντέκας (Π.ΑΟ.Λ.Αβέρωφ), Τσιγγάνης (Πελασγιώτιδα), Γουλούλης (Νίκη Μιχαήλ), Πετσούλας, Τσούπρος, Παπακωνσταντίνου (Ερ. ΑΕΛ), Καρέλας (Γιάννουλη).
Η Μικτή ομάδα Νέων θα πραγματοποιήσει και φιλική ανεμέτρηση την Πέμπτη με τον Σμόλικα Φαλάνης. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός των ημερών.

Όλοι οι παίκτες να έχουν αθλητική περιβολή(ρούχα προπόνησης) .Όποιος για οποιοδήποτε λόγο απουσιάσει να ενημερώσει τον προπονητή Τσέτσιλα Δημήτρη στο τηλέφωνο 6932618917.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών είναι υποχρεωτική σύμφωνα με το άρθρο 7 που ορίζει ότι “Ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, εγγεγραμένος σε σωματείο οφείλει να συμμετέχει σε οποιαδήποτε εκδήλωση διοργανώνεται από την ΕΠΟ ή την οικεία ένωση […] εφ’ όσον και όταν προσκληθεί. Σε περίπτωση αδικαιολόγητης απουσίας ή άρνησης αυτού, τιμωρείται με ποινή αποκλεισμού από δύο έως τέσσερις αγωνιστικές ημέρες”.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top