Διαιτητες

Σε αγωνιστικά και γραπτά τεστ οι μη αξιολογημένοι Λαρισαίοι διαιτητές

Σε αγωνιστικά και γραπτά τεστ θα υποβληθούν όλοι οι Λαρισαίοι, μη αξιολογημένοι σε Εθνικές κατηγορίες, διαιτητές ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Λάρισας, ύστερα από απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης και σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται από τον Κανονισμό Υλοποίησης και Εφαρμογής του Συστήματος Διαιτησίας Ποδοσφαίρου.

Τα εν λόγω τεστ θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015, σε ώρες και χώρους που θα ανακοινωθούν από την ΕΔ/ΕΠΣΛ τις επόμενες μέρες και η συμμετοχή σε αυτά όλων των Λαρισαίων μη αξιολογημένων σε Εθνικές κατηγορίες διαιτητών είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ

Σύμφωνα με τον Κανονισμό, τα αγωνιστικά τεστ για τους μη αξιολογημένους διαιτητές, χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

– Για τους διαιτητές προβλέπεται η συμμετοχή τους σε 4 40ρια με ελάχιστο χρόνο στο καθένα τα 6,80 δευτερόλεπτα και το ΥΟ – ΥΟ τεστ 15.4.
– Για τους βοηθούς διαιτητές προβλέπεται η συμμετοχή τους σε 4 40ρια με ελάχιστο χρόνο στο καθένα τα 6,60 δευτερόλεπτα και το ARIET τεστ 14.5.1.

Από την Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, συνιστάται προς όλους τους μη εν ενεργεία Λαρισαίους διαιτητές, να προετοιμαστούν κατάλληλα για τα αγωνιστικά και γραπτά τεστ της 3ης Σεπτεμβρίου, αφού μια τυχούσα αποτυχία τους σε αυτά θα σημάνει, σύμφωνα πάντα με τον Κανονισμό, τον αποκλεισμό τους από τη διαιτητική δράση, τουλάχιστον μέχρι την επανάληψη των τεστ.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top