Κυπελλο

Στο “AEL F.C. ARENA” ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣΛ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας και η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου αυτής, θέλοντας να δώσει ιδιαίτερη λαμπρότητα στον τελικό του Κυπέλλου της Ένωσης και ικανοποιώντας την επιθυμία και των 2 διαγωνιζόμενων σωματείων στον αγώνα αυτό, εξασφάλισε από την «Γήπεδο Α.Ε.» την διάθεση του AEL F.C. ARENA για τη διεξαγωγή του τελικού την ερχόμενη Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 15.00΄.

 

Ως γνωστό, το βαρύτιμο Κύπελλο της Ε.Π.Σ.Λ. θα διεκδικήσουν οι ομάδες της Α΄ τοπικής κατηγορίας, ΑΧΙΛΛΕΑΣ Φαρσάλων και ΑΠΟΛΛΩΝ Λάρισας (η αναφορά των ομάδων του τελικού γίνεται σύμφωνα με την κλήρωση που έγινε για την ανάδειξη του τυπικά γηπεδούχου), δηλαδή 2 ομάδων που διεκδικούν και το πρωτάθλημα της Α΄ τοπικής κατηγορίας, σε μια αναμέτρηση που σίγουρα θα είναι αμφίρροπη και αναμένεται να παρακολουθήσουν, εκτός από τους πολυπληθείς οπαδούς των δύο διαγωνιζόμενων σωματείων και αρκετοί «ουδέτεροι», οπαδοί του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου από τη Λάρισα και ολόκληρο το Νομό.

 

Όπως είναι από χρόνια καθιερωμένο, εκπρόσωποι των δύο «φιναλίστ» ομάδων, θα δώσουν συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ένωσης, την ερχόμενη Δευτέρα και ώρα 14.00΄, παρουσία της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και μελών του Δ.Σ. αυτής.

 

Στο πάνελ της συνέντευξης αυτής θα παραβρεθούν από κάθε ομάδα, ο προπονητής, εκπρόσωπος της διοίκησης και ο εκπρόσωπος των παικτών, που θα δηλώσουν τις απόψεις τους και τις επιθυμίες τους για τον κορυφαίο αγώνα της ποδοσφαιρικής χρονιάς. Μαζί τους θα καθίσουν και θα κάνουν δηλώσεις οι διαιτητές που θα αποτελέσουν την «τετράδα» που θα διευθύνει τον αγώνα και η οποία θα οριστεί από την Επιτροπή Διαιτησίας.

 

Όπως προβλέπεται από την Προκήρυξη του Κυπέλλου, μετά τη λήξη του Τελικού, θα γίνουν απονομές Κυπέλλων και στις δύο ομάδες, καθώς και αναμνηστικών μεταλλίων στους ποδοσφαιριστές, προπονητές και διαιτητές.

 

Ο νικητής του Τελικού και Κυπελλούχος της ΕΠΣΛ θα συμμετάσχει στη διοργάνωση του Κυπέλλου Κυπελλούχων Ενώσεων, οι αγώνες της οποίας αρχίζουν την 9η Μαρτίου 2016 και θα έχει αντίπαλο ύστερα από κλήρωση μία από τις Κυπελλούχες  ομάδες των ΕΠΣ Βόλου, Τρικάλων, Καρδίτσας, Φθιώτιδας  και Πιερίας. Η ομάδα που θα κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων ΕΠΣ, αν ανήκει στην Α΄ κατηγορία της Ένωσής της, θα ανέλθει στη Γ΄ Εθνική κατηγορία.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top