Πρωταθλήματα

Συγκέντρωση χθες βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣΛ εκπροσώπων ομάδων της Α΄ κατηγορίας

Με πρωτοβουλία του Προέδρου της Ένωσης κ. Ζήση Γρηγορίου, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στα γραφεία της ΕΠΣΛ, συγκέντρωση εκπροσώπων των σωματείων που θα αγωνίζονται τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016 στο κορυφαίο του τοπικού μας ποδοσφαίρου πρωτάθλημα, αυτό της Α κατηγορίας.

Σκοπός της σύσκεψης αυτής ήταν να ακουστούν οι απόψεις όλων των πλευρών για την αρτιότερη διεξαγωγή του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, να επισημανθούν προβληματισμοί που προέκυψαν κατά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος 2014 – 2015 και να προταθούν μέτρα για τη μη επανάληψή τους στη νέα περίοδο.

Στη συγκέντρωση, εκτός του προέδρου της Ένωσης, παραβρέθηκαν ο Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. κ. Χρ. Σκάρλος, ο αντιπρόεδρος κ. Δημ. Μπουχλαριώτης και το μέλος του Δ.Σ. και Πρόεδρος της Ε.Δ. κ. Βασ. Μητροδήμος. Εκπροσωπήθηκαν τα σωματεία: Φαλανιακός( Καρακίτσος), Αχιλλέας Φαρσάλων (Μπασαγιάννης), Ηρακλής Χάλκης (Μπακαλούλης), Αετός Μακρυχωρίου (Μαραμής), Αστραπή Ν. Πολιτείας (Τσίντζιος), Σμόλικας (Δώτας), Δόξα Βλαχογιαννίου (Σαπουνάς), Ηρακλής Λάρισας (Φιλίππου), Δήμητρα Γιάννουλης (Καρκατσέλας), Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Κίτσιος), Δαμασιακός (Χασιώτης), Αβέρωφ (Ελευθέρογλου), Απόλλων Λάρισας (Κουματζέλης) και Αετός Αμυγδαλέας (Ντιντής).

Μεταξύ των άλλων, και με σύμφωνη γνώμη όλων των παρευρισκόμενων, έγιναν δεκτές οι προτάσεις του κ. Γρηγορίου, η κατάθεση δελτίων για τις φετινές μεταγραφές να γίνει μέχρι την Παρασκευή 28 Αυγούστου 2015 για να αποφευχθεί η «συμφόρηση» των καταθέσεων την Δευτέρα 31 Αυγούστου, η έναρξη του πρωταθλήματος να πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 5 – 6 Σεπτεμβρίου 2015 και η Γενική Συνέλευση της Ένωσης να γίνει την Πέμπτη 20 Αυγούστου, στην οποία θα αποφασιστούν όλα τα θέματα που αφορούν τη συγκρότηση των τοπικών πρωταθλημάτων για την ποδοσφαιρική περίοδο 2016 – 2017 και ο τρόπος διεξαγωγής τους (μείωση ομάδων στην κορυφαία κατηγορία, διεξαγωγή αγώνων play off & play out, κ. α.).

Τελευταια ΝΕΑ

To Top