Διαιτητες

Συμφωνία ΕΠΣΝ Λάρισας και DE-TOX

Η διοίκηση της ΕΠΣΝ Λάρισας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συμφωνίας με την εταιρεία DE-TOX cafe για το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.
Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία DE-TOX θα αποτελέσει αρωγό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου επενδύοντας στην πρώτη κατηγορία της μεγαλύτερης επαρχιακής Ένωσης πανελληνίως.

Η συνέχιση αυτής της συνεργασίας δημιουργεί απόλυτη ικανοποίηση στο Διοικητικό Συμβούλιο γιατί αποδεικνύει περίτρανα και έμπρακτα ότι οι ιδιοκτήτες εταιρειών τέτοιου βεληνεκούς, με καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και πλέον στην Ευρώπη, αναγνωρίζουν την προσπάθεια που γίνεται από πλευράς της διοίκησης  υλοποίησης ενός οράματος για πιο ελκυστικό ερασιτεχνικό τοπικό ποδόσφαιρο.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει προσωπικά τον κ. Μεσσή για τη διαχρονική υποστήριξή του στην ΕΠΣΝ Λάρισας και επιφυλάσσεται να προβεί σε όλες τις δυνατές ενέργειες για να προβάλλει αυτή τη συνεργασία.

Τέλος, μετά από απόφαση του Δ.Σ. όλοι οι εμπλεκόμενοι (ομάδες, δημοσιογράφοι, παρατηρητές, διαιτητές κλπ) με την ΕΠΣΝ Λάρισας και συγκεκριμένα με την Α’ Κατηγορία αυτής θα ονοματίζουν από εδώ και στο εξής την κατηγορία ως Α’ DE-TOX ως προβλέπεται και στο καταστατικό της Ένωσης.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top