Νεα

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΣΝΛ ΜΕ ΤΟ ANIMUS

Παρουσιάστηκε την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018, σε ειδική εκδήλωση, η συμφωνία-σταθμός της ΕΠΣΝΛ με το κέντρο αποκατάστασης – αποθεραπείας “ANIMUS”.

Από πλευράς του ο Πρόεδρος της Ένωσης κ. Μπουχλαριώτης ανέφερε στην παρουσίαση ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΝΛ μετά από πολλές προσπάθειες κατάφερε να κλείσει μια πολύ σημαντική συμφωνία προς όφελος των σωματείων, με τη βοήθεια του Κέντρου Αποκατάστασης και Αποθεραπείας “ANIMUS”.  Η διοίκηση της ΕΠΣΝΛ αποτελείται από παράγοντες σωματείων που αντιλαμβάνεται πλήρως τις δυσκολίες της βιωσιμότητας αυτών. Η συνεργασία με το ANIMUS αποτελεί μια συμφωνία-σταθμό για την Ένωση αφού παρέχει κοινωνική προσφορά στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο βοηθώντας τα μέγιστα πρωτίστως στα σωματεία αλλά και έπειτα στην κοινωνία του νομού μας. Η συμφωνία για τις φυσικοθεραπείες είναι ακριβώς η ίδια με πέρσι για τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Λάρισας αλλά εξασφαλίστηκε επιπλέον και η δωρεάν παροχή ενός αστάθμητου παράγοντα που ήταν αβάσταχτο οικονομικό βάρος για τα σωματεία. Συγκεκριμένα, σε περίπτωση ενός σοβαρού τραυματισμού ποδοσφαιριστή (κάταγμα, μηνίσκου, χιαστού) εξασφάλισε η ΕΠΣΝΛ τη δωρεάν εγχείρηση του ποδοσφαιριστή με μοναδική προϋπόθεση η αποθεραπεία να λαμβάνει χώρα στο “ANIMUS”.
Εκ μέρους όλων των σωματείων ο Πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε τον κ. Νταβέλη (αντιπρόεδρο του Ομίλου) για αυτή την τεράστια προσφορά στο λαρισαϊκό ποδόσφαιρο.

Το κέντρο Αποκατάστασης και Αποθερασπείας “Animus” εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του Ομίλου      κ. Νταβέλης Ι. ο οποίος εξέφρασε τη βούληση του Ομίλου να συνδράμει στην ομαλή διεξαγωγή των τοπικών πρωταθλημάτων καθώς και των πρωταθλημάτων υποδομής σε ότι αφορά τα θέματα υπηρεσιών σχετικά με την πρέπουσα φυσική κατάσταση των αθλητών αλλά και την αποκατάσταση της φυσικής τους δραστηριότητας. Το “Animus” θα είναι εμπράκτως αρωγός στην προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της 3ης μεγαλύτερης Ένωσης πανελλαδικά με ηγέτη τον συμπολίτη κ. Μπουχλαριώτη Δ.
Στη συνέχεια ο κ. Νταβέλης ανέπτυξε τις τρεις (3) πτυχές της συμφωνίας:
Η πρώτη πτυχή αφορά στο θέμα των εξωτερικών συνεδριών, όπου θα είναι απεριόριστου αριθμού φυσιοθεραπειών και το ωράριο διαθεσιμότητας θα είναι μέχρι τις 19.00. Στη δεύτερη πτυχή το “Animus” θα προσφέρει προνομιακές τιμές στους αθλητές για διαγνωστικές εξετάσεις οι οποίες θα επιτελούνται στη γενική χειρουργική κλινική “ANIMUS – ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ”. Ενώ η τρίτη πτυχή της συμφωνίας σχετίζεται με τα έκτακτα συμβάντα κατά την ώρα του αγώνα και εφόσον ο αθλητής χρειάζεται χειρουργείο, θα μεταφέρεται άμεσα με ασθενοφόρο του Ομίλου στη γενική κλινική “ANIMUS-ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ” και δε θα επιβαρύνεται οικονομικά ούτε για τη μεταφορά του με το ασθενοφόρο, ούτε με τη συμμετοχή του στα νοσήλια στην κλινική παρά μόνο με την ασφάλεια του ΕΟΠΥΥ.
Η συμφωνία αυτή επιτεύχθηκε με μια συμβολική ανταποδοτικότητα από την ΕΠΣΝΛ σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες του Ομίλου.
Ευχή όλων είναι να υπάρχει μια υγιή αγωνιστική χρονιά για όλους και το “Animus” θα είναι αρωγός ούτως ώστε οι αθλητές να έχουν μια ικανοποιητική παρουσία.

* Στο πάνελ της συνέντευξης Τύπου το παρών έδωσαν εκτός από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝΛ και τον Αντιπρόεδρου του Ομίλου, οι σύμβουλοι κ.κ. Μπασαγιάννης Χ., Νταβαρούκας Β., Καρυώτης Ε., Λίταινας Μ. και ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Ομίλου κ. Κορομπίλιας Ν.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top