Εκδηλωσεις

Συνάντηση αντιπροσωπείας της Διοίκησης της ΕΠΣΝΛ με τον Υποψήφιο Βουλευτή κ. Μάξιμο Χαρακόπουλο

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019 στα γραφεία της Ένωσης μεταξύ αντιπροσωπείας της Διοίκησης της ΕΠΣΝ Λάρισας και του Υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Χαρακόπουλου Μάξιμου.
Τον κ. Χαρακόπουλο υποδέχθηκε στην Ένωση ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δ. μαζί με τον Γραμματέα κ. Γκρίμπα Α., τον Ταμία κ. Τσακίρη Π., τα μέλη της Διοίκησης κ. Γρηγοριάδη Ε. και κ. Καρκατσέλα Δ. και τον Πρόεδρο της Πειθαρχικής Επιτροπής κ. Κουτσογιάννη Κ.
Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η ενημέρωση του υποψηφίου βουλευτή σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΣΝΛ και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα ερασιτεχνικά σωματεία για να επιβιώσουν.
Ο κ. Χαρακόπουλος εξήρε τη σημασία του ερασιτεχνικού αθλητισμού και ακόμα περισσότερο του ποδοσφαίρου, το οποίο είναι βασική διέξοδος των αθλητών ενώ επισήμανε ότι για τα χωριά και τις απομακρυσμένες περιοχές η παρουσία αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων αποτελεί πηγή ζωής.
Από πλευράς του ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ κ. Μπουχλαριώτης ανέπτυξε τους προβληματισμούς του για τη βιωσιμότητα των  Ενώσεων και των σωματείων πανελλαδικά , ενώ στη συνέχεια παρουσίασε πιθανούς τρόπους χρηματοδότησης και εξεύρεσης οικονομικών πόρων ώστε να υποστηριχθεί η λειτουργία τους. Επιπλέον, ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ ζήτησε από τον κ. Χαρακόπουλο να επαναφερθεί η μοριοδότηση για την εισαγωγή στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα των αθλητών που διακρίνονται σε πανελλήνιο επίπεδο.
Ο κ. Χαρακόπουλος αφουγκράστηκε τις ανησυχίες των διοικούντων της ΕΠΣΝ Λάρισας και δεσμεύθηκε να συνδράμει με όποιον τρόπο μπορεί στην επίλυση αυτών καθώς και ότι θα είναι δίπλα στην ΕΠΣΝΛ σε ότι χρειαστεί και μπορεί να διεκπεραιώσει.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top