Εκδηλωσεις

Συνάντηση για το Ενωσιακό Γήπεδο με Εκπροσώπους της “Λαϊκής Συσπείρωσης”

Συνάντηση με τον επικεφαλής κ.Κρίκη και τους εκπροσώπους  κ. Γκαραλιάκο Ζήση και κα. Γεωργακούλη Μαρία της παράταξης  του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας “Λαϊκή Συσπείρωση” πραγματοποίησε αντιπροσωπεία της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας, την Παρασκευή το βράδυ.
Τους εκπροσώπους της παράταξης υποδέχθηκαν στα γραφεία της Ένωσης ο Πρόεδρος κ. Μπουχλαριώτης, ο Αντιπρόεδρος κ. Γρηγοριάδης, ο Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής κ. Γκρίμπας και το μέλος της Επιτροπής Προμηθειών κ. Κόκκινος.
Ο κ. Μπουχλαριώτης παρουσίασε στον κ. Κρίκη τα σχέδια για την κατασκευή του Ενωσιακού γηπέδου της Ε.Π.Σ.Ν.Λ. και του ανέπτυξε όλο το πλάνο και το χρονοδιάγραμμα ώστε να αποκτήσει και η Λάρισα το δικό της “σπίτι” για το ερασιτεχνικό πόδοσφαιρο.
Η συζήτηση έγινε κάτω από πολύ καλές συνθήκες, ενώ και οι δύο πλευρές ανέπτυξαν τις ιδέες και τους προβληματισμούς τους για αυτό το εγχείρημα.
Εντός της εβδομάδας αναμένεται να πραγματοποιηθούν συναντήσεις με αντιπροσωπείες και των υπολοίπων παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Στόχος της διοίκησης της Ε.Π.Σ.Ν.Λάρισας είναι να αναδείξει τη σημασία της δημιουργίας Ενωσιακού Γηπέδου στη 3η Πανελλαδικά μεγαλύτερη Ένωση.

  

Τελευταια ΝΕΑ

To Top