Εκδηλωσεις

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τεμπών

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Τεμπών κ. Μανώλη Γεώργιο πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δημήτριος με κύριο θέμα συζήτησης τη στήριξη του Δήμου προς τα σωματεία της περιοχής.

Πρόεδρος και Δήμαρχος είχαν απόλυτη ταύτιση απόψεων για την αναγκαιότητα ύπαρξης ενεργών ποδοσφαιρικών ερασιτεχνικών σωματείων στις περιφέρειες του Νομού, αφού εκτός από την άθληση και ευεξία για τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές προσφέρουν και κοινωνικοπολιτιστική ανάπτυξη κρατώντας ζωντανές τις περιοχές.
Ο Δήμαρχος αναγνωρίζοντας τον τρόπο διαχείρισης της οικονομικής κρίσης από το Δ.Σ. της ΕΠΣΝΛ με τις δωρεάν παροχές προς τα σωματεία και λόγω των απαγορεύσεων διοργάνωσης χοροεσπερίδων και προσέλευσης φιλάθλων στα γήπεδα, δεσμεύτηκε προς τον Πρόεδρο της Ένωσης ότι θα ενισχύσει έμπρακτα τα σωματεία στηρίζοντάς τα οικονομικά.
Στη συνάντηση εκτός των προαναφερθέντων παρευρίσκονταν από πλευράς της ΕΠΣΝΛ ο διοικητικός κ. Γκουτζαμάνης Ιωάννης ενώ από τον Δήμο οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μητσογιάννης Νικόλαος και Γκατζόγιας Παναγιώτης και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Σίμος Βασίλειος.
Οι συναντήσεις του Προέδρου της ΕΠΣΝΛ με τους Δημάρχους του Νομού θα συνεχιστούν και στους υπόλοιπους Δήμους μέσα στις επόμενες μέρες, λόγω της έντονης ανησυχίας για τη βιωσιμότητα των σωματείων. Τέλος στη συνάντηση τονίστηκε ότι η συνεργασία των τοπικών φορέων με την ΕΠΣΝΛ τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι παραπάνω από επιτακτική.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top