Εκδηλωσεις

Συνάντηση του Προέδρου με το Δήμαρχο και τα σωματεία της Ελασσόνας

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η συνάντηση του Προέδρου της ΕΠΣΝ Λάρισας με τον Δήμαρχο και τα σωματεία της Ελασσόνας την Παρασκευή το βράδυ στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας.
Ο κ. Μπουχλαριώτης Δημήτρης στο πλαίσιο της έναρξης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς θεωρούσε επιβεβλημένη αυτή τη συνάντηση, θέλοντας να δείξει έμπρακτα τη στήριξή του στα σωματεία της πιο απομακρυσμένης περιοχής του Νομού και να τους δώσει τη δυνατότητα να ανταλλάξουν απόψεις τόσο με την ΕΠΣΝΛ όσο και με την Τοπική Αρχή.

Στην έναρξη της ομιλίας του ο Πρόεδρος της Ένωσης παρουσίασε τα νέα δεδομένα του υγειονομικού πρωτοκόλλου για την καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά λόγω του κορονωϊού, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στις παροχές που προσφέρει η ΕΠΣΝΛ προς τα σωματεία με τη δωρεάν δήλωση συμμετοχής σε πρωτάθλημα και κύπελλο, τις δωρεάν φυσιοθεραπείες και εγχειρήσεις και τις δωρεάν παρατηρησίες.
Όσον αφορά τη διαιτησία ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους πως κάθε ομάδα θα λάβει δύο δωρεάν διαιτησίες ενώ το εξοδολόγιο της Α1’ και της Β’ κατηγορίας θα εξισορροπηθεί με αυτό των ομάδων της Λάρισας, καθώς η Ένωση θα καλύψει όλα τα οδοιπορικά των διαιτητών.
Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της ΕΠΣΝΛ για την πρόσκληση και του αναγνώρισε πως παρόλο που δεν τον ήξερε καθόλου του πιστώνει τις φιλότιμες προσπάθειες που καταβάλλει για να κρατήσει ζωντανά τα σωματεία και ιδιαίτερα αυτά των απομακρυσμένων περιοχών προσφέροντας με αυτό τον τρόπο κοινωνικοπολιτιστικό έργο στα χωριά.
Επιπλέον ο Δήμαρχος κ. Γάτσας Νικόλαος στην ομιλία του προς τα σωματεία δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα τους σε ότι χρειαστούν και μαζί με τους υπεύθυνους του Δήμου στα θέματα αθλητισμού θα προσπαθούν πάντα να  αντιμετωπίζουν ότι προβλήματα ανακύπτουν.
Στη συνέχεια, δόθηκε ο λόγος στους εκπροσώπους των σωματείων, οι οποίοι επικρότησαν τον Πρόεδρο για τις παροχές που προσφέρει η ΕΠΣΝΛ προς τα σωματεία, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην κάλυψη των εξόδων για τα χειρουργεία αλλά και για την εξισορρόπηση των εξοδολογίων των διαιτητών.

Για την ΕΠΣΝ Λάρισας, εκτός από τον Πρόεδρο παρόντες ήταν ο Ταμίας κ. Τσακίρης Παντελής, ο Πρόεδρος της Πειθαρχικής Επιτροπής  κ. Κουτσογιάννης Κωνσταντίνος και ο παρατηρητής Διαιτησίας κ. Κουρδής Κωνσταντίνος, όλοι με καταγωγή από διάφορες περιοχές της Ελασσόνας. Το Δήμαρχο κ. Γάτσα πλαισίωναν στη συνάντηση ο αντιδήμαρχος άρδευσης κ. Τσούρης Κίμων, ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων κ. Δραγατσίκης Ιωάννης, ο εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού κ. Δήμκος Κωνσταντίνος και η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ κα. Ταζέ Έλενα.
Από πλευράς των σωματείων παρευρέθηκαν οι εκπρόσωποι από τα: Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΠΟ Ελασσόνας, Δόξα Βλαχογιαννίου, Προοδευτική Βερδικούσσας, Δόξα Βαλανίδας, Αναγέννηση Ευαγγελισμού, Κεραυνό Δρυμού, Συκέα, Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση, Θύελλα Μεγάλου Ελευθεροχωρίου, Μύτικα Καλυβίων, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας και Χυρετιακό Δομένικου.

Το δείπνο που παρέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝΛ στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας έγινε στο μαγαζί του κ. Φωτίου Βασίλη.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top