Κυπελλο

Συνέντευξη Τύπου Super Cup 2023

Πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου ενόψει του αγώνα Super Cup  – που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 01 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 17.30 στο στάδιο Αλκαζάρ- μεταξύ της πρωταθλήτριας ΑΕ Κιλελέρ και του κυπελλούχου ΠΟ Ελασσόνας στα γραφεία της Ένωσης, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της διοργανώτριας και των συμμετεχουσών ομάδων.
Πρώτος το λόγο έλαβε ο Πρόεδρος της ΕΠΣΝ Λάρισας κ. Μπουχλαριώτης Δ. ο οποίος τόνισε ότι ο θεσμός αυτός επιστρέφει μετά το 2019 καθώς οι ενδιάμεσες διοργανώσεις ματαιώθηκαν δύο λόγω της πανδημίας του COVID και μία λόγω της ΓΓΑ. Στη συνέχεια καλωσόρισε τη συμμετοχή των ομάδων που εκπροσωπούν ακριτικές περιοχές του νομού και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι η διαιτητική ομάδα του τελικού θα αποτελείται από τους κυρίους Κοντογιώργο Θ., Μάνο Β., Δεδικούση Γ., και την κα Δεληγιάννη Α. σε ρόλο 4ης οι οποίοι θα προσφέρουν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους.

Ακολούθως μίλησε ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλημάτων κ. Στεργιούλας Α., ο οποίος ανέφερε για διαδικαστικά θέματα της διεξαγωγής του τελικού ότι η ΑΕ Κιλελέρ ως τυπικά γηπεδούχος θα έχει τους φιλάθλους της στη θύρα 4 και ο ΠΟ Ελασσόνας ως τυπικά φιλοξενούμενος στη θύρα 2 . Τα εισιτήρια στις θύρες αυτές θα τιμώνται 5 ευρώ, ενώ παράλληλα θα λειτουργήσει η θύρα 3 για την είσοδο επισήμων και λοιπών φιλάθλων με τιμή εισόδου 10 ευρώ, ενώ τα παιδιά κάτω των 14 ετών δικαιούνται δωρεάν είσοδο. Όλες οι εισπράξεις των εισιτηρίων θα διατεθούν στο ταμείο αρωγής της ΕΠΣΝ Λάρισας.  Ο κ. Στεργιούλας χαρακτήρισε την διεξαγωγή του αγώνα ως την προβλεπόμενη επιβράβευση πρωταθλητή και κυπελλούχου για την περσινή τους διάκριση.

Στη συνέχεια μίλησαν οι πρόεδροι των δύο φιναλιστ κ. Φτάρας Χρήστος (ΑΕ Κιλελέρ) και ο κ. Χατζηβασίλης Άλκης (ΠΟ Ελασσόνας), οι προπονητές των δύο ομάδων κ. Κατσάρας Κων. και ο κ. Φώλλας Νίκος αντιστοίχως όπως και οι αρχηγοί κ. Χασομέρης Δημ. και ο κ. Γκαμπέτας Βασίλης. Κοινή συνισταμένη των δηλώσεων όλων τους ήταν να γίνει ένας αγώνας γιορτή για το ερασιτεχνικού ποδόσφαιρο, ο καλύτερος ή ο τυχερότερος να κερδίσει και να είναι το ουσιαστικό ξεκίνημα μιας επιτυχημένης χρονιάς με υγεία και χωρίς τραυματισμούς.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top