Κυπελλο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

51ος τελικός Κυπέλλου:
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν
στην Φιλιππούπολη

Με την συμμετοχή των εκπροσώπων των δύο φιναλίστ πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της διοργανώτριας η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου εν όψει του αυριανού 51ου τελικού του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν.Λάρισας.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Μπουχλαριώτης επισήμανε το γεγονός ότι αντιμέτωπες στον τελικό τίθενται δύο ομάδες που το πέτυχαν για πρώτη φορά, αποδεικνύοντας ότι ο θεσμός δεν αποτελεί “μονοπώλιο” για κανένα, ενώ συνεχάρη τις δύο ομάδες για την φετινή τους πορεία που “ναρκοθετήθηκε” από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου αλλά – παρ’όλα αυτά – ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Την ευχή του να κερδίσει ο καλύτερος εξέφρασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Χρήστος Μπαχτσιβάνος, ενώ ο διαιτητής που ορίστηκε να “σφυρίξει” στον τελικό Θωμάς Μπουρουζίκας ευχαρίστησε την ΕΠΣΝΛ και την Επιτροπή Διαιτησίας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.
Από την πλευρά της τυπικά γηπεδούχου ΑΕ Κιλελέρ οι εκπρόσωποι (Χρήστος Φτάρας πρόεδρος, Κώστας Κατσάρας προπονητής, Δημήτρης Χασομέρης αρχηγός) τόνισαν ότι κατάφεραν κόντρα σε πολλές αντιξοότητες να διατηρήσουν την ομάδα τους στην Γ’ Εθνική και θα επιδιώξουν να ολοκληρώσουν την περίοδο με θετικό πρόσημο, αντιμετωπίζοντας την τρίτη καλύτερη ομάδα της Α’ Κατηγορίας, μετά τον αποκλεισμό των δύο πρώτων.
Οι εκπρόσωποι του Σμόλικα Φαλάνης (Χρήστος Ντριγκόγιας πρόεδρος, Νίκος Χρόνης προπονητής, Απόστολος Πολύζος αρχηγός) αναγνώρισαν ότι η αντίπαλός τους έχει τον πρώτο λόγο ως ομάδα ανώτερης κατηγορίας και την συνεχάρησαν για την αξιοπρεπέστατη παρουσία στα εθνικά πρωταθλήματα αλλά ανέφεραν ότι θα διεκδικήσουν τις πιθανότητες που τους αναλογούν.Παράλληλα, ευχαρίστησαν θερμά τον δήμαρχο Τυρνάβου Στέλιο Τσικριτσή αλλά και τις διοικήσεις της Δήμητρας Γιάννουλης και του Αμπελωνιακού που τους συμπαραστάθηκαν στο οξύ γηπεδικό πρόβλημα που αντιμετώπιζαν καθ’όλη την διάρκεια της περιόδου.
Σημαντική χορηγική συνεισφορά στην διοργάνωση είχε η εταιρεία αθλητικών ειδών “Macron”, η οποία – δια του εκπροσώπου της Δημήτρη Ντελή – προσέφερε πέντε μπάλλες και επιταγή 500 ευρώ στην ομάδα που θα στεφθεί κυπελλούχος.

Ο αγώνας, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Φιλιππούπολης, θα αρχίσει στις 5 μ.μ. και θα έχει γενική είσοδο 5 ευρώ, ενώ από τα καθαρά έσοδα οι φιναλίστ θα λάβουν από 30% και το υπόλοιπο 40% θα διατεθεί στο Ταμείο Αρωγής της Ένωσης.
Την διαιτητική ομάδα θα αποτελέσουν ο Θωμάς Μπουρουζίκας με βοηθούς τους Δημήτρη Μίχο – Δημήτρη Κοτούμπα και τον Κώστα Ακρίβο σε ρόλο 4ου, ενώ καθήκοντα παρατηρητή αγώνα θα ασκήσουν οι Κώστας Πατσιούρας και Βάιος Καραφέρης.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top