Νεα

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ Ε.Π.Σ.Ν.Λ.-ΜΟΛΤΕΝ, ΜΕ ΟΦΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ

Το Δ.Σ. της ΕΠΣΛ, υλοποιώντας μία ακόμα προεκλογική του δέσμευση, με στόχο την περαιτέρω οικονομική στήριξη των σωματείων, ήρθε σε συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία αθλητικών ειδών Molten σχετικά με τις μπάλες που υποχρεωτικά (θα συμπεριληφθεί στην προκήρυξη) θα χρησιμοποιηθούν στους επίσημους αγώνες της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου 2018-19. Σύμφωνα με την συγκεκριμένη συμφωνία συνεργασίας τα σωματεία θα πρέπει να προμηθευτούν τρεις μπάλες της εταιρείας Molten στην προνομιακή τιμή των 60 ευρώ (και οι τρεις) και παράλληλα θα παραλάβουν δωρεάν δέκα μπάλες προπόνησης Molten.
Σημειώνεται ότι η συνολική αξία και για τις 13 μπάλες είναι 400 ευρώ, επομένως το κέρδος για τα σωματεία του νομού είναι εξαιρετικά μεγάλο. Για περισσότερες πληροφορίες τα σωματεία καλούνται να επικοινωνήσουν με την γραμματεία της ΕΠΣΛ. Οι μπάλες προπόνησης θα είναι ετοιμοπαράδοτες από την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ οι μπάλες των αγώνων προς τα τέλη του μηνός.
Τέλος, στα πλαίσια της συμφωνίας αυτής, η εταιρεία MOLTEN παρέχει στα σωματεία – μέλη της ΕΠΣ Λαρισας προνομιακές τιμές για όποια ομάδα επιθυμεί να αγοράσει επιπλέον μπάλες

Τελευταια ΝΕΑ

To Top