Κυπελλο

“Σχηματίστηκε” η τελική 20άδα του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν.Λάρισας

Mε την νίκη – έκπληξη του Ηρακλή Χάλκης επί του Αχιλλέα Φαρσάλων, ολοκληρώθηκε η δεύτερη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ν.Λάρισας, στην διεκδίκηση του οποίου παραμένουν “ζωντανές” 20 συνολικά ομάδες.
Ήδη, έχουν σχηματιστεί πεντάδες σε κάθε όμιλο, ενώ – αναλυτικά – οι ομάδες που συνεχίζουν στον θεσμό είναι οι ακόλουθες:
1oς Όμιλος: ΠΟ Ελασσόνας, Οικονόμος Τσαριτσάνης, Δαμασιακός, Προοδευτική Βερδικούσσας, ΑΠΟΕΛ.
2ος Όμιλος: Αετός Μακρυχωρίου, Φαλανιακός, Όλυμπος Γόννων, Σμόλικας Φαλάνης, Τύρναβος 2005.
3ος Όμιλος: Ηρακλής Λάρισας, Δωτιέας Αγιάς, Δήμητρα Γιάννουλης, Πύρρος Βορειοηπειρωτών, Μαχητής Τερψιθέας.
4ος Όμιλος: Παναγροτικός Νίκαιας, ΑΟ Μαυροβουνίου, Ηρακλής Χάλκης, Αστήρ Μελισσοχωρίου, ΑΟ Ναρθακίου.
Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν ήδη αποκλειστεί 8 από τις 18 ομάδες της Α’ DeTox Κατηγορίας, μεταξύ των οποίων οι Αχιλλέας Φαρσάλων και ΑΕ Κιλελέρ που προπορεύονται με το απόλυτο των βαθμών στο πρωτάθλημά τους, όπου δεν έχει καν παραβιαστεί η εστία τους!
Την 20άδα αποτελούν οι τρεις εκπρόσωποι του Νομού Λάρισας στην Γ’ Εθνική, 10 ομάδες της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, 5 ομάδες Β’ Κατηγορίας και δύο Γ’ Κατηγορίας.
Σε σχέση με την γεωγραφική προέλευση των είκοσι ομάδων, ο Δήμος Λαρισαίων έχει 6 εκπροσώπους, οι Δήμοι Ελασσόνας και Κιλελέρ από 4, οι Δήμοι Τυρνάβου και Τεμπών από 2, ενώ μία ομάδα εκπροσωπεί τον Δήμο Φαρσάλων και μία τον Δήμο Αγιάς.
Όσον αφορά στην συνέχεια της διοργάνωσης, η προκήρυξη προβλέπει την διεξαγωγή ενδιάμεσης φάσης με την τέλεση ενός αγώνα σε κάθε όμιλο, ώστε να μείνουν τέσσερις ομάδες στον καθένα από αυτούς και να διενεργηθεί η τελευταία κλήρωση σε επίπεδο ομίλων (φάση των 16).Πρέπει να προστεθεί ότι στην ενδιάμεση φάση θα αγωνιστούν υποχρεωτικά οι τρεις ομάδες που εξαιρέθηκαν στην προηγούμενη φάση (Προοδευτική Βερδικούσσας, Σμόλικας Φαλάνης, ΑΟ Ναρθακίου).
Η επόμενη κλήρωση (προημιτελική φάση) θα είναι ενιαία, ενώ στην ημιτελική φάση προβλέπεται και φέτος η διεξαγωγή διπλών αναμετρήσεων.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top