Κυπελλο

Τα «ζευγάρια» που κληρώθηκαν για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΛ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της Ένωσης, παρουσία του Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου κ. Νικ. Δημερά και εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων σωματείων, η προγραμματισμένη κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

 

Στην κληρωτίδα μπήκαν οι 8 ομάδες που είχαν προκριθεί από την προκριματική φάση (2 από κάθε όμιλο) και ήταν οι: Τύρναβος 2005, Δωτιέας Αγιάς, Απόλλων Λάρισας, Αχιλλέας Φαρσάλων, Φαλανιακός, Σμόλικας, Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, Ηρακλής Λάρισας.

 

Η κλήρωση ανάδειξε τα εξής «ζευγάρια» της προημιτελικής φάσης:

 

  • Δωτιέας Αγιάς – Αχιλλέας Φαρσάλων ( 9 )
  • Τύρναβος 2005 – Ηρακλής Λάρισας ( 10  )
  • Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων – Απόλλων Λάρισας ( 11)
  • Σμόλικας – Φαλανιακός ( 12  )

 

Οι παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν, όπως έχει προαναγγελθεί, μεθαύριο Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2016, στα γήπεδα των πρώτων ομάδων και με ώρα έναρξης την 14.30΄.

 

Παράλληλα με την κλήρωση των αγώνων της προημιτελικής φάσης έγινε και οι κλήρωση των 2 αγώνων της ημιτελικής φάσης. Σύμφωνα με αυτή ο νικητής του αγώνα (  9  ) θα αντιμετωπίσει τον νικητή του αγώνα (  10  ) και ο νικητής του αγώνα (  11  ), το νικητή του αγώνα (  12  ).

 

Οι 2 αγώνες της ημιτελικής φάσης θα γίνουν την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 14.30΄, σε ουδέτερα γήπεδα, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη του Κυπέλλου, τα οποία θα οριστούν από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου.

 

Μέχρι την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2016 θα πρέπει να διεξαχθεί ο τελικός του Κυπέλλου και να αποσταλεί στην ΕΠΟ ο Κυπελλούχος ΕΠΣ Λάρισας, εν όψει της έναρξης του των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών ομάδων των ΕΠΣ (κλήρωση στις 24 Φεβρουαρίου – έναρξη 9 Μαρτίου 2016).

Τελευταια ΝΕΑ

To Top