Δελτια Τυπου

Την Μ.Τετάρτη μεσημέρι η κλήρωση των μπαράζ της β΄ κατηγορίας

 

 

Την ερχόμενη Μεγ. Τετάρτη το μεσημέρι στις 13.00΄ και αφού επικυρωθούν από την Εκτελεστική Γραμματεία της Ένωσης οι τελικές βαθμολογίες των 3 ομίλων του πρωταθλήματος της β΄ κατηγορίας, από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου αποφασίστηκε να γίνει στα γραφεία της ΕΠΣΛ, παρουσία των εκπροσώπων των ενδιαφερόμενων σωματείων, η προβλεπόμενη από την προκήρυξη των Πρωταθλημάτων κλήρωση των αγώνων μπαράζ μεταξύ των ομάδων των 3 ομίλων που τερμάτισαν δεύτερες στον τελικό βαθμολογικό πίνακα των ομίλων που συμμετείχαν.

 

Οι ομάδες αυτές θα δώσουν τους μεταξύ τους αγώνες μπαράζ σε ουδέτερα γήπεδα προκειμένου η πρώτη της βαθμολογίας των αγώνων αυτών να ανέλθει στην Α1 κατηγορία και οι άλλες δύο να καταλάβουν θέση στην ενιαία βαθμολογία της β΄ κατηγορίας.

 

Οι 3 αγώνες μπαράζ θα ξεκινήσουν αμέσως μετά τις γιορτές του Πάσχα. Οι ακριβείς ημέρες, ώρες έναρξης των παραπάνω αγώνων και τα γήπεδα διεξαγωγής τους, θα ανακοινωθούν από τη Γραμματεία της Ένωσης.

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής στα τουρνουά

τζούνιορ, προτζούνιορ και Ακαδημιών

 

Από τη Γραμματεία της Ένωσης ανακοινώνεται ότι δόθηκε παράταση στην ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων του Νομού, στα τουρνουά τζούνιορ, προτζούνιορ και Ακαδημιών, με τις αντίστοιχες ομάδες τους.

 

Η νέα καταληκτική ημερομηνία για τις δηλώσεις συμμετοχής είναι η 27η Απριλίου 2016, ημέρα Μεγ. Τετάρτη, μέχρι το μεσημέρι της οποίας οι εκπρόσωποι των σωματείων θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της Ένωσης για να υποβάλλουν τη σχετική δήλωση.

 

Τελευταια ΝΕΑ

To Top