Δελτια Τυπου

Υπέρ της «Αντιπολίτευσης» η ΕΠΣΛ στις εκλογές της ΕΠΟ

 

 

Κατά τη  χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, εκτός των άλλων αποφασίστηκε όπως η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Νομού Λάρισας, στις επικείμενες το προσεχές Φθινόπωρο εκλογές στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, στηρίξει την Κίνηση της «Αντιπολίτευσης» της σημερινής διοίκησης, την οποία συντόνισαν στο ξεκίνημα της δημιουργίας της οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΠΑΟ και πολλές Ενώσεις της Χώρας.

 

Η χθεσινή σημαντική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης πάρθηκε αφού πρώτα ο Πρόεδρος κ. Ζήσης Γρηγορίου ενημέρωσε τα μέλη του για τα όσα διαδραματίσθηκαν και ειπώθηκαν στις 2 συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν, στη Βέροια από την πλευρά της σημερινής διοίκησης της ΕΠΟ και στη Θεσσαλονίκη από την πλευρά της «Αντιπολίτευσης», στις οποίες συγκεντρώσεις παραβρέθηκε ο κ. Γρηγορίου συνοδευόμενος από τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Χρήστο Σκάρλο και Γιάννη Ιωαννίδη.

 

Συμπερασματικά ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ ανέφερε ότι, κοινή διαπίστωσή του, όπως και δεκάδων εκπροσώπων άλλων Ενώσεων, είναι η επείγουσα αναγκαιότητα ριζικών αλλαγών στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί από τη σημερινή διοίκηση της ΕΠΟ, στην οποία πέρα των άλλων, της καταλογίζονται η αδράνεια και η έλλειψη της αξιοκρατίας στις ενέργειές της.

 

Τοποθετούμενοι στην ενημέρωση του Προέδρου, οι υπόλοιποι σύμβουλοι συμφώνησαν στις απόψεις του για την αναγκαιότητα ριζικών αλλαγών στη διοίκηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου, προς όφελος κυρίως του παραμελημένου Ερασιτεχνικού και έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για τη στήριξη της Κίνησης της «Αντιπολίτευσης».

 

Ο κ. Ζήσης Γρηγορίου δεν παρέλειψε να δηλώσει προς τους συνεργάτες του, ότι του έχει γίνει ήδη πρόταση για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της «Αντιπολίτευσης» στις επικείμενες εκλογές της Ομοσπονδίας, η οποία θα οριστικοποιηθεί στην έναρξη της προεκλογικής περιόδου, όταν θα έχει διαφανεί καθαρά η σύνθεση του ψηφοδελτίου της «Κίνησης», η οποία θα πρέπει να συμπορεύεται με τις φιλοδοξίες και επιδιώξεις του κ. Γρηγορίου και ειδικότερα με αυτές της ΕΠΣΛ.

 

* Στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της Ένωσης, αποφασίστηκε επίσης, όπως την Ένωσή μας στην επικείμενη Γ.Σ. της ΕΠΟ (24 Ιουνίου 2016), εκπροσωπήσουν, εκτός από τον Πρόεδρο κ. Γρηγορίου, οι διοικητικοί κ.κ. Δημήτρης Λεωνιδάκης και Σταύρος Πουλαράκης.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top