Εκδηλωσεις

“Hello Football Friend” για όλους στην Λάρισα

Με την ευκαιρία της διοργάνωσης του “Hello Football Friend” στην Λάρισα, το μεσημέρι της Παρασκευής δόθηκε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της ΕΠΣ Ν.Λάρισας κατά την διάρκεια της οποίας μίλησαν ο πρόεδρος της Ένωσης Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης, ο πρόεδρος της ΔΗΚΕΛ Βαγγέλης Μόρας και η υπεύθυνη marketing και ανάπτυξης της ΠΑΕ ΑΕΛ Δήμητρα Βασιλάκου.
Ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης, ο κ.Μπουχλαριώτης ανέφερε ότι στόχος της είναι προσελκύσει νέα παιδιά στο άθλημα αλλά και να φέρει το ποδόσφαιρο πιο κοντά στους υπόλοιπους κοινωνικούς εταίρους, ενώ τόνισε ότι μελλοντικά θα έλθουν και άλλες αντίστοιχες εκδηλώσεις στην Λάρισα.
Ακολούθως, ο κ.Καλογιάννης δήλωσε πως σε ό,τι αφορά την πορεία της κοινωνίας, ο Δήμος βρίσκεται εξ ορισμού αρωγός, ενώ προσέθεσε πως η ανάπτυξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου συντελεί και στην ανάπτυξη της ΑΕΛ, καλώντας – παράλληλα – όλους τους Λαρισαίους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση.
Από την πλευρά του ο κ.Νταβέλης επισήμανε ότι η συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΛ αποσκοπεί και στο να ξανακερδηθεί σταδιακά μια χαμένη γενιά φιλάθλων, ενώ η προσέλκυση νέων παιδιών στο ποδόσφαιρο μπορεί να τα αποτρέψει από παρασιτικές ενέργειες.
Ο κ.Μόρας έδωσε μία άλλη διάσταση του αθλήματος, τονίζοντας ότι δεν αποτελεί αυτοσκοπό να γίνει κάποιος καλύτερος ποδοσφαιριστής αλλά και καλύτερος άνθρωπος, ενώ η κ.Βασιλάκου – που χαρακτηρίστηκε από τον κ.Μπουχλαριώτη “ψυχή” της εκδήλωσης – αναφέρθηκε σε οργανωτικές λεπτομέρειές της.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top