Πρωταθλήματα

Αλλαγές σε αγώνες πρωταθλημάτων

Από τη Γραμματεία της Ένωσης ανακοινώθηκε ότι για τεχνικούς λόγους έγιναν οι παρακάτω αλλαγές σε αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων του προσεχούς Σαββατοκύριακου:

• Ο αγώνας Ακαδημία ΠΛΙΤΣΗ – ΝΙΚΗ Κρήνης της Κυριακής 5/4 που είχε προγραμματισθεί να γίνει στο γήπεδο Νεάπολης Β΄, με ώρα έναρξης την 16.30΄, θα ξεκινήσεις την 13.00΄.
• Ο αγώνας ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λάρισας – ΦΛΟΓΑ Ευαγγελισμού της Κυριακής 5/4 που είχε προγραμματισθεί να γίνει στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Β΄, με ώρα έναρξης την 16.30΄, θα ξεκινήσεις την 13.00΄.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ

Με έγγραφό του προς την Ένωση, η Διοίκηση της ομάδας «Κεραυνός» Δρυμού, δήλωσε ότι αδυνατεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ΄ Κατηγορίας, λόγω έλλειψης ικανού αριθμού ποδοσφαιριστών και αποχωρεί οικιοθελώς από αυτό.

Σύμφωνα με την παραπάνω δήλωση ο αγώνας του προσεχούς Σαββάτου, Κεραυνός Δρυμού – Κοιλάδα, δεν θα διεξαχθεί και η φιλοξενούμενη ομάδα θα κερδίσει χωρίς αγώνα τους 3 βαθμούς, κάτι που θα συμβεί και με τους προσεχούς αντιπάλους της ομάδας του Δρυμού, μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Δρυμού θα ξεκινήσει την ποδοσφαιρική σεζόν 2015 – 2016 με -6 βαθμούς, αν δηλώσει εκ νέου συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Γ΄ κατηγορίας.

Την ερχόμενη Μεγ. Τετάρτη ο αγώνας
Προμηθέας – Αστραπή Δελερίων

Ο αγώνας Προμηθέας – Αστραπή Δελερίων, του 2ου ομίλου της Γ΄ κατηγορίας που είχε αναβληθεί, ορίστηκε από την Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου και θα διεξαχθεί την ερχόμενη Μεγάλη Τετάρτη 8/4, στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Β΄, με ώρα έναρξής του την 16.00΄.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top