Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 14 Μαΐου 2015

Συνεδρίασε προχθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της, δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Ευτυχία Καραχάλιου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών σε φύλλα αγώνων, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ:
Συζητήθηκε η υπόθεση της διακοπής του αγώνα της 09/05/2015 μεταξύ των ομάδων ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΧΕΙΜΑΔΙΟΥ. Η Πειθαρχική Επιτροπή, ύστερα από αίτημα των διαδίκων, τους χορήγησε προθεσμία μέχρι την Τρίτη 19/05/2015, προκειμένου να καταθέσουν υπομνήματα και νομιμοποιητικά έγγραφα και επιφυλάχθηκε για την έκδοση απόφασης.
ΜΗ ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΩΝΩΝ
• Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο «ΛΑΡΙΣΑ 2012» τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πράξη (μη τέλεση αγώνα με υπαιτιότητά του). Κατακυρώνει τον αγώνα της 26/04/2015 μεταξύ των ομάδων ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ – ΛΑΡΙΣΑ 2012 υπέρ της γηπεδούχου με τέρματα 3-0. Αφαιρεί από το εγκαλούμενο σωματείο 2 (δύο) βαθμούς από τη βαθμολογία της τρέχουσας και 2 (δύο) βαθμούς από τη βαθμολογία της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και του επιβάλλει χρηματική ποινή 50 ευρώ.
• Δέχεται ότι το εγκαλούμενο σωματείο «ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ» τέλεσε την αποδιδόμενη σ’ αυτό πράξη (μη τέλεση αγώνα με υπαιτιότητά του). Κατακυρώνει τον αγώνα παίδων της 09/05/2015 μεταξύ των ομάδων ΔΗΜΗΤΡΑ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΧΙΛΛΕΑ ΦΑΡΣΑΛΩΝ υπέρ της γηπεδούχου με τέρματα 3-0.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ
• Στον προπονητή της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ κ. Κεχαγιά Νικόλαο για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 10/05/2015 με τον ΚΙΣΣΑΒΟ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ επιβάλλει ποινή αποκλεισμού 1 (μίας) αγωνιστικής.
• Στον εκπρόσωπο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΑΜΠΕΛΙΑΣ κ. Μπανιά Πέτρο για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 09/05/2015 με το ΝΑΡΘΑΚΙ επιβάλλει ποινή αποκλεισμού 1 (μίας) αγωνιστικής.
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΤΣΑΚΕ Ε., Αμπελόκηποι, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Κ., Δήμητρα Αγιάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΒΑΡΕΛΑΣ Η., Ναρθάκι, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου και αρχηγός, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΚΑΡΛΙΓΚΙΩΤΗΣ Μ., Άρης Κουλουρίου, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΛΙΟΡΑΣ Σ., Καλαμάκι, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ
ΜΠΑΝΤΖΕΛΑΣ Β., Αστραπή Ν. Πολιτείας (εφηβικό), 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top