Πειθαρχικό

Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής στη συνεδρίαση της 6 Απριλίου 2015

Συνεδρίασε χθες το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της, δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Δήμητρα Φροξυλιά και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών σε φύλλα αγώνων, επέβαλε τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές:

ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ

Κατακύρωσε τον αγώνα της 2/05/2015 μεταξύ των ομάδων Ορφέας Λάρισας – Φλόγα Ευαγγελισμού υπέρ της γηπεδούχου με σκορ 3-0, καθώς ο εν λόγω αγώνας δεν ορίστηκε και δεν διεξήχθη με υπαιτιότητα της φιλοξενούμενης (παράβαση άρθρου 33 παρ. 4, περ. ε και στ του Πειθαρχικού Κώδικα).
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ
Στην ομάδα των Νέων Καρυών, για τη συμπεριφορά παράγοντά της μετά τη λήξη του αγώνα της 19/4/2015 με αντίπαλο την Δόξα Αργυροπουλίου, επέβαλλε τη χρηματική ποινή των 50 ευρώ
ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΑΓΩΝΩΝ
• Στον προπονητή της ομάδας Ακαδημία Αχιλλέα Φαρσάλων κ. Ιωάννη Βασιλείου, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία προς τον διαιτητή του αγώνα με τον Α.Ο. Ελευθεραί, της 2/5/2015, επέβαλλε αυτοδίκαια την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική
• Στον παράγοντα της ομάδας των Νέων Καρυών κ. Γεώργιο Γκαβάνα, για τη συμπεριφορά του μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τη Δόξα Αργυροπουλίου, επέβαλλε την ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 15 ημέρες (από 7/5 μέχρι και την 21/5/2015).

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ
ΜΠΑΧΤΣΙΒΑΝΟΣ Α., Δόξα Αργυροπουλίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
PERGJONI I., ΠΟ Ελασσόνας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΕΥAΓΓΕΛΟΥΛΗΣ Κ., Αετός Αμυγδαλέας, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου. 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΗΣ Γ., Δόξα Ραχούλας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ Κ., Διογένης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΙΤΣΙΟΣ Γ., Θύελλα Ελάτειας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΖΑΜΠΟΥΛΗΣ Ε., Ατρόμητος Δασοχωρίου, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου και αρχηγός, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
SHAHINAI E., Ατρόμητος Δασοχωρίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΔΗΜΕΡΑΣ Α., Θερμαϊκός Στομίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ Γ., Ολύμπικ Λάρισας, βιαιοπραγία κατά αντιπάλου και έργω εξύβριση αντιπάλου, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΣΔΟΥΓΚΑΣ Σ., Όλυμπος Αιγάνης, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top