Χωρίς κατηγορία

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ 21ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Συνεδρίασε το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΛ και έλαβε – μεταξύ άλλων – τις ακόλουθες αποφάσεις:

1.Eπικύρωσε την απόφαση της Εκτελεστικής Γραμματείας για την συγκρότηση της Πειθαρχικής Επιτροπής που θα αποτελείται από τους δικηγόρους Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη, Θεόδωρο Παπαθεοδώρου και Θεοδώρα Γάτσιου.

2.Ενημερώθηκε για την συνάντηση που πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Δ.Σ. Δημήτρης Μπουχλαριώτης με τους εκπροσώπους των αθλητικών ιστοσελίδων του νομού, με στόχο την αποτελεσματικότερη προβολή του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και συνολικά των δραστηριοτήτων της ΕΠΣΛ.

3.Συγκροτήθηκε επιτροπή ιατρών αγώνων με την συμμετοχή των Κωνσταντίνου Βατάλη και Ασπασίας Πλιάτσικα, με αντικείμενο την δημιουργία καταλόγου που θα τεθεί στην διάθεση των σωματείων για την υγειονομική επάνδρωση των αγώνων τους.

4.Προκειμένου να υπάρξει αποδοτικότερη λειτουργία της Γραμματείας της ΕΠΣΛ, αποφασίστηκε η κατανομή αρμοδιοτήτων μεταξύ των τεσσάρων υπαλλήλων.

5.Μετά την ολοκλήρωση της προθεσμίας κατάθεσης των σχετικών δικαιολογητικών, διαπιστώθηκε ότι ενδιαφέρον για την παρακολούθηση της Σχολής Προπονητών UEFA C εκδήλωσαν 72 υποψήφιοι.

Για την αξιολόγηση των στοιχείων τους και την τελική επιλογή των 44 που θα κληθούν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, συγκροτήθηκε επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Μπουχλαριώτη, Γκούμα, Γκουτζαμάνη, Καρκατσέλα, Λίταινα, Μπασαγιάννη και Νταβαρούκα.

6.Για τεχνικούς λόγους, ο αγώνας της 2ης ημέρας της Α1 Κατηγορίας μεταξύ ΑΟ Ελευθερών-ΑΕ Κιλελέρ της 23/9 αναβάλλεται και θα διεξαχθεί την Πέμπτη 28/9 και ώρα 17.00’.

Επίσης, ο αγώνας Κυπέλλου της 23/9 μεταξύ Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ελασσόνας-Ελπίδας Μεσοχωρίου θα αρχίσει στις 16.00’(μισή ώρα νωρίτερα), κατόπιν κοινού αιτήματος των ομάδων.

Γενικότερα, όσον αφορά στα αιτήματα αλλαγών αγώνων, αποφασίστηκε ότι μόνον για τον πρώτο γύρο των διοργανώσεων θα γίνονται δεκτά προς συζήτηση, εφ’όσον επικαλούνται πολύ σοβαρό λόγο και υπάρχει συναίνεση του αντιπάλου σωματείου.

Θα υπάρξει μία σχετική ανοχή για τα αιτήματα σωματείων Β’ και Γ’ Κατηγορίας, ενώ στον δεύτερο γύρο των πρωταθλημάτων δεν θα γίνεται καμμία αλλαγή αγώνα.

* Πριν την έναρξη της συνεδρίασης, το παρόν έδωσε αντιπροσωπεία των Παλαιμάχων Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών αποτελούμενη από τους κ.κ.Γαραζανάκη, Κορδίστα και Μπακαρτζή, προκειμένου να ευχηθεί καλή θητεία στο Δ.Σ.της ΕΠΣΛ, μετά την πρόσφατη εκλογή του.

Τελευταια ΝΕΑ

To Top