Χωρίς κατηγορία

Συνάντηση μεταξύ εκπροσώπων ηλεκτρονικού τύπου και του προέδρου της Ενώσεως

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι (Πέμπτη 21.09.2017) στα γραφεία της Ένωσης με εκπροσώπους του ηλεκτρονικού τύπου και του προέδρου της Ενώσεως κ. Μπουχλαριώτη Δημητρίου.
Οι κ.κ. Γκατζούλης Χ. (athleticlarissa), Γκουρνέλης Σ. (larisagoal) και ο Πετρωτός Δ. (arenalarissa) που παρευρέθηκαν στα γραφεία ανέπτυξαν στον πρόεδρο τα σχέδια τους και τις προτάσεις τους για το ερασιτεχνικό τοπικό ποδόσφαιρο, επισημαίνοντάς του τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα sites για να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους για μία έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου.
Από κοινού οι εκπρόσωποι ηλεκτρονικού τύπου και ο πρόεδρος της Ενώσεως, συμφώνησαν ότι οι δύο πλευρές πρέπει να συνεργαστούν για το καλό του τοπικού ποδοσφαίρου, δίνοντας βάση στα σωματεία του Νομού μας.
Ο κ. Μπουχλαριώτης επιφυλάχτηκε προς τους εκπροσώπους ότι η Διοίκηση θα στηρίξει το έργο τους σε όποιο κομμάτι μπορούν ως ιθύνοντες της ΕΠΣΝΛ.
 Επιπλέον τους τόνισε ότι μπορούν να παρευρίσκονται να παρακολουθούν όποτε θέλουν τα Διοικητικά Συμβούλια, έχοντας τη δυνατότητα του λόγου σε αυτά.
Από πλευράς τους οι αθλητικογράφοι, υποσχέθηκαν ότι θα σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια της νέας διοίκησης

Τελευταια ΝΕΑ

To Top